Diverse

adio

M-am gandit daca sa scriu despre asta pentru ca nu stiu niciodata ce sa spun cand se intampla asa ceva, dar m-am gandit ca un scurt text in plus, scris din suflet, inseamna mai mult decat nimic. Desi numai la nimic m-am gandit de cand am aflat vestea.

Emil Jinga a murit. Avea doar 34 de ani. A fost unul din cei trei parteneri Treeworks care, pe langa a fi o afacere, reprezinta pentru mine un loc cu oameni extraordinari. Pe Emil l-am cunoscut deci ca programator, dar si ca un tip foarte simpatic, destept si cu foarte mult umor. Pe el, pe Catalin Tenita si pe Ionut Buzoianu ii vedeam ca pe cei trei muschetari. Ma faceau sa cred ca prieteniile adevarate, cu motto-ul “toti pentru unul si unul pentru toti”, inca mai exista. De 20 de ani erau cei mai buni prieteni.

M-a ajutat de cateva ori, dar nu l-am cunoscut foarte bine. Totusi l-am cunoscut suficient cat sa ma mir ca asemenea nedreptati sunt posibile, ca oameni atat de misto ca el se duc si… atat. Nu apucase sa faca o multime de lucruri.

Cu numai o zi inainte sa se stinga in accidentul cumplit am baut bere impreuna, la un botez, si in asemenea momente de “togetherness” ai impresia ca esti nemuritor, ca ai tot timpul din lume sa te bucuri de familie si de cei dragi. Cand l-am vazut pe Emil chiar ma gandeam ca e neschimbat: de 6 ani de cand il stiu arata la fel si ziceam ca felul lui de a fi, serenitatea care i se citea mereu pe figura, il impiedica sa imbatraneasca.

Emil avea viata in el. Era genul de om pe care nu l-ai fi crezut niciodata in stare sa se imbolnaveasca, sa fie trist, sa faca riduri, cu atat mai mult sa… dispara. Avea mai multa viata in el decat majoritatea pe care ii cunosc. Si totusi asta nu a contat. Din pacate. A lasat in urma lui o multime de prieteni care l-au iubit si care ar fi facut orice pentru el. Si pana la urma poate e si asta o consolare: ca in cei 34 de ani a trait cat altii in 68 si a facut mult bine.

Catalin a scris foarte frumos despre prietenul lui aici.

Condoleante familiei si prietenilor care ii vor simti lipsa in fiecare zi de acum incolo.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Telefoane mobile
    17/05/2012 at 9:12 AM

    Condoleante..!!

  • Leave a Reply