Diverse

libera

Pe cat de mult imi doresc uneori sa am timp “liber”, adica timp de stat degeaba, nici macar la o inghetata sa nu ies, pe atat de tare ma plicitsesc cand in sfarsit am o astfel de zi. Azi ar trebui sa lucrez putin si sa ma odihnesc. M-am trezit deja de 2 ore in care am citit, am scris ceva, am baut un ceai si deja ma intreb ce sa mai fac. Probabil ma voi apuca sa fac un cozonac sau ceva… Altfel o sa ma urc pe pereti!!! Dati-mi ceva de facut, va rog! =))

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Cristina
  14/04/2012 at 7:01 PM

  Ce rau imi pare, ca am vazut asa tarziu, articolul….tare-as fi avut nevoie de o mana de ajutor….:) Acum e prea tarziu….

  Cristina

  • Reply
   andressa
   14/04/2012 at 7:11 PM

   @Cristina:
   hai ca m-am descurcat ! :)) [acat ca nu te-am ajutat si pe tine. am iesit cu mama la cumparaturi, apoi am facut un risotto cu ciuperci -yum-yum!- am baut sampanie si am vazut un film de woody allen! pana la urma a fost o zi foarte, foarte misto! 🙂

 • Reply
  Sorin
  14/04/2012 at 10:20 PM

  Cam așa patesc si eu. Nu pot sta locului, când nu fac nimic trebuie sa fac ceva 🙂

 • Reply
  Stand Up Comedy
  18/04/2012 at 10:04 PM

  Poate daca iesi pe afara sa te plimbi iti mai trece plictiseala

 • Reply
  Afaceri
  23/04/2012 at 10:37 AM

  hahaha :))) asa patesc si eu, cand sunt la munca si am foarte multe lucruri de facut intr’o zi asa mult imi doresc sa am o zi in care sa nu fac nimic… si cand am acea zi nu stiu ce sa mai fac ca simt ca inebunesc daca mai stau degeaba 😐 :)))

 • Reply
  Abstracted
  04/05/2012 at 6:34 AM

  Foarte putin sau foarte mult denidpe daca Dumnezeu ia randuit pe cei doi si de cat de mult timp se cunosc dar nu asa, superficial sa fi avut , timp destul sa se cunoasca, umpic mai in adancime give, adancimea asta sa nu intreaca limitele sper ca intelegi ultima fraza.

 • Leave a Reply