CUMPARAM

recomand in acest weekend: Jewelry Design Fair

Mai multi designeri de bijuterii s-au reunit la un targ dedicat ce are loc in acest weekend in Bucuresti, la ArtXpert Gallery, pe strada Armenesca nr. 18. Cap de afis este David Sandu, un artist consacrat care nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar isi prezinta creatiile si multi anii care au convins deja publicul dupa cateva coletii (Andra Lupu sau Liana Salagean, spre exemplu) sau nume noi care promit sa isi contruiasca o cariera in domeniu (Alexandra Unugrelu).

In aceasta seara a avut loc deschiderea targului, intr-un cadru restrans, pentru presa, bloggeri, prieteni si cunoscatori. Am fost si eu. Ca blogger sau jurnalist, nu sunt sigura. La un pahar de vin, am vorbit despre Scoala de Bijuterie Contemporana cu David Sandu, al carui stand se vede in poza de mai jos, dar si despre multe altele: artistii sunt o companie foarte placuta! La fata locului am vazut si fete cunoscute: Radu Ionescu, Anca Bundaru si Alexandru Ciochia (fondator Radio Lynx).

DSC01619

Sa va vand un pont: in timpul targului gasiti anumite bijuterii semnate David Sandu la un pret special. Asa ca merita sa faceti o vizita! Targul este deschis sambata, 31 martie, intre 10 si 20, si duminica, 1 aprilie, intre 12 si 16. Adresa galeriei ArtXpert este, cum spuneam, str. Armeneasca nr. 18.

Daca sunteti pasionati de bijuterii de autor, vedeti galeria foto de mai jos sau, pentru mai multe poze, intrati pe contul meu de flickr: andresssa, setul Jewelry Design Fair 2012. 

DSC01604
(
inel David Sandu)

DSC01608
(pandantive Alexandra Ungurelu)

DSC01589(eu, proband o cravata interesanta de la Anca Radulescu)

DSC01607(o vizitatoare proband un colier marca Raluca Buzura)

DSC01601

DSC01602

DSC01600

DSC01597

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply