Diverse

mamessa

Dupa Partyessa, urmeaza… mamessa. Adica petrecerea mamei mele. Ea nu numai ca implineste 6 ani de cand fiica ei are blog =)), dar si o frumoasa varsta rotunda pe care nu o arata deloc. Cu aceasta ocazie minunata, mama mea da o petrecere oldschool, adica la ea acasa, cu mancare bestiala, facuta chiar de ea, of course, si cu o gasca de prieteni fara varsta. Petrecerea asta a devenit deja o traditie, iar mama e o gazda exceptionala. Voi fi si eu acolo, normal, sa ii dau un cadou care o sa ii placa la nebunie si care probabil ca nu o sa o surprinda deloc (stie ca stiu ce ii place si ce isi doreste ca doar ne cunoastem de 27 de ani si ceva!).

Pentru mama mea si pentru toate mamessele marfa de pe lume, va rog sa inchinati un pahar in acest weekend. Si, daca vreti, sa ii trimiteti un mesaj la binecunoscuta adresa mama la andressa punct ro.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Izabela
  24/11/2011 at 2:49 PM

  La multi ani mamei tale! Sa fie sanatoasa, fericita si implinita, la fel tuturor mamicilor bune din lumea asta! Un pahar de sampanie o sa bem in cistea mamessei tale!

 • Reply
  Provinciala
  26/11/2011 at 9:03 PM

  Sa-ti traiasca mama fericita si sa te bucuri de ea!

 • Reply
  xenonisis
  27/11/2011 at 2:08 AM

  La petreceri de genul ăsta aş participa şi eu!

  La mulţi ani!

  Cheers!

 • Leave a Reply