NE DISTRAM

fuse, degusta cafea si se duse

Cofeina sa fie, ca in rest… avem de toate. Bloggeri, vedete, bloggeri-vedete: la Starbucks aseara s-a adunat foarte multa lume buna. As spune chiar aproape ca pe vremuri. Numai ca vremurile se schimba si se schimba si bloggerii. Apropo de faptul ca Monica de la The Practice m-a prezentat unui manager Starbucks ca “a very old blogger”. I most certainly feel that way sometimes.

Sa va povestesc cum fuse.

In primul rand, ma bucur ca in sfarsit ma duc si eu intr-o loc familiar. Mallul de la Vitan este relativ aproape de unde locuiesc eu si de aceea acolo ma duc cel mai adesea la cinema sau cand trebuie sa cumpar un cadou in 5 minute (chiar si in ziua de 25 decembrie am ajuns acolo disperata sa cumpar niste carti!). Credeam ca stiu mallul ca-n plama, numai ca am ajuns acolo si m-am uitat ca vitelul la poarta noua. Starbucks se mutase cativa metri mai incolo si eu deja ma gandeam ca am gresit locul, ca de fapt trebuia sa fiu in alta parte, ca probabil e ziua gresita sau etajul gresit sau… Am intrat in panica.

Cafeneaua s-a mutat la alta intrare, langa magazinele Gant si Parfois, daca stiti putina geografie, ca sa zic asa. 🙂 Acum e mai mare si mai sexy: are doua nivelui. primul e de du-te-vino, se serveste si se ia la pachet mai mult, iar sus se sta la taclale pe fotolii mari (facute dupa masurile americane oare? eu ma ratacesc intr-un fotoliu de-ala lat de un metru, ma si simteam si prost aseara ca ocupam unul intreg, lasand jumatate liber.)

Alexandru Negrea a consemnat aseara pe Facebook doua lucruri: ca este perfect si ca se afla la relansarea Starbucks alaturi de… altii. Sa stiti ca eram si eu acolo, la aceeasi masa. Chiar langa el si Adrian Ciubotaru, as putea adauga. Desigur, pe langa Marele Cetin sunt invizibila. 🙂

Ca dovada ca am fost acolo, am o cana cu Starbucks pe care am primit-o la plecare si  cateva poze facute la locul faptei cu telefonul mobil.

In prima ii vedeti pe Alexandru Negrea si pe Pyuric, iar in a doua il vedeti pe Mihai Sturzu, gazda evenimentului, iar in coltul din stanga jos il zariti pe Victor Kapra facand o poza. (Eu nu am aflat abia azi cu cine stateam la masa, ca daca stiam de aseara ii spuneam fata in fata ca sunt fan!)

(poze mai ca lumea aici)

Am avut placerea sa ii revad si pe Mazilique Piticu si pe Chinezu. Si cred ca langa noi mai stateau si alti bloggeri carora le-am vizitat domeniile, dar nu am reusit sa-mi dai seama cine e cine si cine cu cine. 🙂

Dupa conferinta de presa si degustarea de cafea, au venit mondenii adevarati la petrecerea tinuta la primul nivel al cafenelei. Eu, blogger serios, am plecat chiar atunci. Ori suntem very old bloggers, ori nu mai suntem!

Cafeneaua arata misto. Mi-a adus aminte de Starbucks din Viena, e singurul din strainatate in care am intrat. Ni s-a spus ca a costat 300.000 de euro amenajarea lui si ca e cel mai mare din tara. Probabil ca in curand va fi greu sa gasesti o masa acolo. 🙂

Asadar, cafeaua buna, oamenii misto. Nice seeing you again, people!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Monica Jitariuc
    26/01/2011 at 5:58 PM

    esti cel mai dragut blogger vechi pe care il stiu:)

  • Leave a Reply