Diverse

iubire pe muchie de cutit

Nu știu dacă ați observat, dar și la “frumusețe pe muchie de cuțit”, și la ”extreme makeover” se plâng oameni strâmbi că toată viața au suferit din cauza nasului cât un cartof, urechilor de elefant, dinților de cal, fruntea de bovină, gușa de pelican, pielea de Shar Pei…

… dar de obicei ei au copii și sunt căsătoriți cu oameni drăguți care spun cu voce caldă că îi iubesc mult și că ar face orice ca să-i vadă fericiți.

Mi se pare mișto. Așa, un reminder că nu trăim într-o lume atât de groaznică totuși. 🙂

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Dexter
  22/10/2009 at 9:05 AM

  Cu adevarat asa este.
  De cele mai multe ori uitam ce avem in fata si tot ne gandim la ce nu avem

 • Reply
  Lucian
  22/10/2009 at 10:15 AM

  Nu nu, cățelușul e groaznic.

 • Reply
  teompa
  22/10/2009 at 3:10 PM

  nu-i asa pufos!

 • Reply
  Ostap Bender
  22/10/2009 at 3:26 PM

  I don’t know why, but your post reminds me of the following joke: An ugly woman walks into a shop with her two children. She walks around the shop, picks what she wants and goes to the counter to pay. The man
  behind the counter can’t help but stare at this really offensive looking woman with her two children. She puts her shopping on the counter and as the man is scanning the items the ugly woman gets all offended by his
  constant staring and asks him what he is staring at. The man asks whether her kids are twins She says “No. one is 12 the other is 7. Why ask? Well……I just couldn’t believe someone would fuck you twice!”

 • Reply
  kristian
  22/10/2009 at 8:12 PM

  Lucian, cred ca asta era si ideea.

 • Reply
  Mercu
  22/10/2009 at 11:54 PM

  De obicei cand vad majoritatea cuplurilor din ziua de astazi, mi se lumineaza fata. Vad deseori tipe foarte dragute cu tipi… mai putin draguti, cum e posibil ? Evident ca sunt multe fiinte materialiste pe lumea asta, dar uneori chiar exista dragoste. Nu prea imi explic fenomenul, singura explicatie pe care am gasit-o e ca fetele nu au gusturi bune :). Si mi se lumineaza fata pentru ca imi dau seama ca am si eu o sansa buna la o fata draguta din toate punctele de vedere.

 • Reply
  andressa
  23/10/2009 at 8:21 AM

  teompa,
  🙂

  Mercu,
  oamenii nu sunt atat de superficiali. Nimeni nu cauta DOAR frumusete. Cred ca atractia e un lucru mult mai complex, ne vorba doar de atractie fizica intre majoritatea cuplurilor, nu?

 • Reply
  Mercu
  23/10/2009 at 1:15 PM

  Sincer… as tinde, acum, sa zic si eu ca oamenii nu sunt atat de superficiali, dar mai lasa-ma cateva minute, lasa-ma sa mai discut cu cateva persoane, sa ma uit la cateva emisiuni si cu siguranta imi voi schimb parerea. Vezi tu, la o fata e mai simplu, hai sa te luam exemplu pe tine… esti frumoasa. E o calitate foarte importanta pentru ca de acolo mintea slab dezvoltata a masculiilor va face in asa hal incat sa-ti gaseasca si alte calitati, stiu eu, scrii frumos, ai un zambet dragut si gata… s-a indragostit de tine. La baietii e mult mai greu… trebuie sa impresionam/surprindem in fiecare zi, niciodata sa nu dam de inteles ca nu am fi un partener compatibil… “E o realitate cruda, e pur si simplu o realitate cruda.”

 • Reply
  andressa
  23/10/2009 at 2:10 PM

  Mercu,
  esti prea crdu cu tine insuti!

  iar cu mine esti… prea dragut! :))

  Cred ca frumusetea e o chestiune extrem de subiectiva, nu m-as lua pe mine exemplu si, in general, n-as zice ca pentru fete e mai usor decat pentru baieti sa impresioneze. Come on!!

 • Reply
  Mercu
  23/10/2009 at 2:27 PM

  Nu incerc sa fiu dragut, am facut doar o constatare. Ok, ok, sa zicem ca in fata dragostei, avem sanse egale, e bine asa ?

 • Leave a Reply