Diverse

promisiune

Am urmarit reactii in urma campaniei ING si am luat o decizie: de acum inainte voi marca intotdeauna posturile scrise din alt motiv decat cheful meu.

Eu am scris postul Pensionara rugata fiind sa scriu despre pensii si sa pun un link. Pentru ca am scris in mod sincer gandurile mele despre batranete, pentru ca nu am scris unde mi-am facut eu pensie si pentru ca nu am indemnat cititorii sa foloseasca serviciile cuiva, am crezut ca nu e nevoie sa marchez postul cu “p”. Era doar un post pe care il scrisesem oricum demult dar nu il terminasem – pastrez multe posturi si le public atunci cand imi aduc aminte 🙂 – la finalul caruia era un link. Tineam comentariile inchise pentru ca din cand in cand trec prin perioade “no comment.” 🙂

Am inteles insa din reactiile unora ca s-au simtit inselati, mintiti, manipulati din cauza faptului ca nu era marcat postul ca publicitate. Eu nici nu l-am considerat publicitate. Pentru mine erau doar niste ganduri scrise in decembrie si un link. Dar inteleg punctul lor de vedere.

Inteleg de ce oamenii vor sa fie avertizati la inceputul postului, chiar si cand nu e vorba de un comunicat de presa redat intocmai, ci de o parere sincera a autorului. Si pentru ca nu vreau sa va simtiti inselati 🙂 asa cum nici eu nu vreau sa ma simt inselata cand citesc un blog sau in alte situatii 🙂 de acum inainte, daca o sa mai public asa ceva, o sa marchez cu P (de la la “post platit” 😀 , nu va ganditi la prostii!) textele pentru care primesc cadouri sau bani. Sau pupici. Sau masaj. De fapt, daca primesc masaj nu o sa pun P. :))

Consider yourselves warned. O sa apara P sau un tag special. Pe cuvant de blogger! Promit.

ps: pentru ca nu am marcat postul cu P si oamenii s-au suparat, am avut “bad karma” si mi-am pierdut cardul bancar!! I am “cardless” and cashless for a week! I need my good karma and my credit card back in order to pay my bills. Please forgive me… Pretty please.

You Might Also Like