Diverse

Marketing

Doi tipi inalti [tall guys rule!!] ma opresc in fata la Edgar’s Pub. “Ai doua minute?” – “Am” – “Vrei sa raspunzi la niste intrebari pentru un studiu de marketing?” – “Sigur”.

De fapt a durat 15 minute. Am intrat in Edgar’s [unde pizza e atat de buna si unde se gaseste Perroni…] sa vorbesc cu alta persoana. Am raspuns la zeci de intrebari despre creme de fata. Ce conteaza: Pretul sau ambalajul? Vitaminele sau reclama? Ingredientele sau ambalajul? Ambalajul sau pretul? In zeci de variante, dar nu m-am pierdut! 😛 Raspundeam sincer deci nu ma incurcam chiar daca se repetau intrebarile si imi dadeam seama de asta.

Mi-a placut cand m-a dus la bar unde erau numai creme de toate felurile si eu trebuia sa aleg intre 5 si 8 produse. Ce vreau eu! Parca era Craciun!! Nu erau pentru acasa, le luam doar ca sa ma mai intrebe chestii, dar mi-a placut! 😀

Apoi am facut un exercitiu. Fiecare crema avea un pret. Eu eram un client in magazin. Si ma uitam pe raft. Trebuia sa zic ce produs as lua. Apoi pretul la acel produs crestea. Puteam sa il aleg iar sau sa aleg altceva. De fiecare data, ceea ce alegeam se scumpea, pana cand eu ziceam “Ma duc la alt magazin!”. Cat de amuzant!

Pentru ca am fost cuminte si am raspuns la intrebari, am primit la sfarsit un sampon 🙂 Studiile de marketing rule! 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  ago
  30/05/2006 at 12:08 AM

  Oho, m-au prins odată şi pe mine în pasaj la Uni cei de la Beck’s. 2 minute s-au transformat în 15, la fel ca la tine (operatorii de interviu au un simţ temporal aparte) iar în final… mi-au dat un… pix :-w

 • Reply
  andressa
  30/05/2006 at 12:11 AM

  doar un pix? haha, te-au fraierit!

 • Reply
  Gabi
  30/05/2006 at 11:30 AM

  Din ce stiu, cele mai multe sondaje nu dau premii respondentilor. Macar devin tot mai interesante, cum ai spus si in post.

 • Reply
  tuvia
  01/06/2006 at 7:08 PM

  eu am primit cafea, ciocolata si numa stiu ce ziare…au un oki uamenii cu mape si intrebari in mana pt mine, parca-s meant to answer silly questions..

 • Leave a Reply