Diverse

secret(ar)ul fericirii

Cand nu aveam nimic de facut la serviciu, un prieten ma intreba daca nu ma simt inutila. EI bine nu, ma simtem foarte bine. Acum, cand se mai intampla sa am de lucru, acelasi prieten ma intreaba “Nu simti ca acum iti meriti salariul? Ei bine, nu. Ma simt prost platita! Cand iei banii pe nimic, e ok. Cand ii iei pe munca, intotdeauna sunt prea putini!

Un alt amic mi-a dat solutia! Un secretar! Ar trebui sa am un secretar. Nu neaparat frumos, inalt etc ci destept! Suficient de destept cat sa poata face tot ce trebuie sa fac eu, numai ca fara sa ma intrebe cum sa procedeze. Sa stie el, de la mama lui.

Si sa aduca mancare la serviciu! Neaparat. Pentru ca sunt ca o termita. Sa ma serveasca asa, din senin, cu chec si pricomigdale “Uite, am adus niste sandvisuri. Vrei si tu?” 😮 Ba daaaa….

Sa zica “Am pofta de o shaorma. Hai ca fac cinste!” 😉 Si apoi “Uite, am facut raportul financiar cu o saptamana mai devreme!” si eventual “Il stii pe amicul ala al meu de 185cm, saten cu ochii verzi, campion la caiac canoe? Nu ai vea sa iesi cu el?”

Vreau un asistent!!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  nobody
  07/12/2005 at 8:16 PM

  mai “termita” mititica de ce te mai miri atunci ca mama te intreaba din 5 in 5 minute daca vrei de “papa”? chiar imi placi f.mult pentru ca “te recunosc” ! esti leit fiica-mea ! e o rebela si de multe ori ma contrariaza dar,…mai citind pe ici pe colo caut sa o intzeleg cit mi mult…sper sa si reusesc..

 • Reply
  point
  08/12/2005 at 9:07 AM

  nostima insemnare… intr-o situatie asemanatoare, desi sunt barbat, am obtinut secretarul dorit… Intr-un an a fost numit in functia mea, iar eu subalternul lui… diferentele cred ca sunt: eu il invatasem de la zero absolut totul, nu mi-a facut cunostinta cu nici o tipa (nu era cazul, aveam mereu cate una 🙂 ), si dupa inca 6 luni a emigrat in Canada 🙂 Dup’aia m-am mutat de la “istetii” aia si mi-am gasit “culcus” aici unde iar frec menta 🙂 doar ca pe bani “nesimtit” de multi 🙂
  Ia vezi, oare ce-ti rezerva viitorul? Ala cu caiacu’ cre’ ca dupa ce se lasa, se ingrasa… ar fi bun pentru o perioada scurta… ah, si sa stii ca nu ma ofer voluntar :)) la cat de glumet scrii, stiu ca stii de gluma 🙂

 • Reply
  radu
  08/12/2005 at 12:23 PM

  bine-bine, vrei asistent, da’ cine sa il plateasca?:-)

 • Reply
  Thaz
  08/12/2005 at 12:26 PM

  Vreau si eu o secretara!!!! :(((

 • Reply
  andressa
  09/12/2005 at 1:02 PM

  eu il platesc.

 • Leave a Reply