Diverse

Razvan Tupa are blog

Sunt absolut incantata: am gasit blogul lui Razvan Tupa!

Am vazut ca a inceput sa scrie pe acest blog din mai, dar eu nu am stiut de el pana ieri.

Marturisesc ca pe 18 noiembrie am scris primul meu post pe blog (de fapt au fost doua, dar am sters unul – despre Razvan – si acum nici nu-mi amintesc de ce l-am sters!), dupa ce am venit din Club A unde Razvan Tupa moderase o dezbatere interesanta. Din pacate, cartea ce era prezentata nu era pe gustul meu si am plecat nemultumita la mijlocul intalnirii. M-am dus direct la birou in seara aceea (era iarna, frig… ce iarna… multe lucruri ciudate mi s-au intamplat in iarna asta… sa revin) si mi-am inceput blogul weblog.ro/andressa. Astfel, pentru mine, Razvan Tupa si blogul meu au cumva legatura.

Inca imi place Razvan Tupa foarte mult. Ii citisesm selectiv poeziile pe net, inainte sa apara “Corpuri Romanesti”, dar am cumparat si cartea. I-am scris un mail in care ii ceream un autograf si mi-a raspuns sa vin cand e in Club A, intr-o joi. Dar eu uitam cartea acasa mereu si, desi eram acolo joia, nu il abordam niciodata. Nici la Targul de Carte nu am luat autograf pentru ca nu aveam cartea la mine si nu voiam sa mai cumpar o data volumul pentru asta! 🙂

Acum ma gandesc ca poate la un bloggers’ meeting voi obtine autograful ala: “Pentru Andreea, o cititoare perseverenta. Razvan Tupa” 😀 Si poate ii iau si un interviu! 😛 Bun venit, Razvan, in blogosfera! I’m your… slimmest fan! (La 47 de kg, asta e adevarul.)

Young poets rule!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  razvan
  23/08/2006 at 11:25 AM

  LOL, ai 2 KG mai putin decat nevasta-mea 🙂

 • Reply
  razvan
  27/12/2006 at 11:13 AM

  Andreea, vino oricand dedicatia te asteapta, multumesc de vizitele pe blog si in Club A.
  Tare ce faci tu aici.

 • Reply
  dani
  15/03/2008 at 6:39 AM

  sa mai pui pe tine. ms mult ca ai zis pe blogul tau de razvan. sa ai o viata frumoasa in cointinuare

 • Reply
  miruna
  28/02/2010 at 6:54 PM

  Buna, Razvan!

 • Leave a Reply