PURTAM

Haine în care te simți frumoasă. Twinset s-a deschis la Mamaia!

Hainele “frumoase” sunt cele în care te simți frumoasă. Plăcute la atingere, care ți se potrivesc și fac oamenii să întoarca privirea, să întrebe: “De unde ai bluza asta?” Am avut acest sentiment probând hainele de la Twinset la Mamaia unde s-a deschis al doilea lor boutique store din România (primul e la Băneasa Shopping City de 2 ani deja).

Brandul italienesc de haine și accesorii de lux Twinset are marea calitate de a putea flata orice siluetă. Că ai picioare de arătat și abdomen de ascuns sau invers, că ai 25, 35 sau 45 de ani, pielea albă sau măslinie, vei găsi ceva care să te facă să arăți excelent. Colecția de vară este, în stilul consacrat brandului, foarte feminină, sofisticată și romantică, cu paiete, tul și broderie, cu accente impresionante și materiale mai îndrăznețe, inclusiv jeans și piele. Am văzut chiar cercei statement, cu mărgele și pene!

Am fost cu Irina Fodor la lansarea magazinului din Mamaia de la parterul hotelului Nyota din Mamaia, pe 26 aprilie, totodată deschiderea hotelului pentru noul sezon estival, și am probat mai multe ținute și ne-am făcut poze pe malul mării – văzând-o pentru prima oară pe anul ăsta! – iar seara am închinat o cupă de prosecco pentru noile începuturi și hainele în care ne simțim bine.

Când filmam pentru Inspirația de Weekend anul trecut, emisiunea noastră de la ProTV, am avut nevoie de vreo 45 de ținute (12 episoade cu cate 4 rubrici fiecare plus intro si extro). Garderobele personale au fost depășite după un episod, vă dați seama. A fost o adevărată provocare să găsim haine care sunt casual, dar totuși cool, deosebite, care arată bine și cu teniși, dar și cu tocuri, din materiale de calitate (de multe ori o haină ieftină arată… ieftin, mai ales la TV!). Ne-am gândit când probam că de la Twinset am fi putut găsi multe variante de acest fel.

Așa că dacă dați o fugă la mare de 1 mai sau când se mai încâlzește afară și treceți prin Mamaia, mergeți la Hotel Nyota să vedeți hainele și accesoriile. Pont: costumele de baie sunt de vis! De departe preferatele mele!

Hainele se pot comanda și online, dar nu din România, ci din Italia, ca să știți. 😉

Distracție plăcută de 1 mai! 🙂

Fotografii: Mihai Constantineanu

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply