TRAIM

Cu sinceritate despre îmbătrânirea mea. Injecții, operații, încredere de sine

Eu mi-am făcut injecții. Încep direct, nu am niciun regret, niciun secret.

Am vrut să știu cum e. Abia împlinisem 34 de ani și apăream la TV. Tocmai încheiasem filmările la Inspirația de Weekend.  Mă confruntam mai mult ca oricând cu percepția despre cum arăt. Dacă în mod obișnuit nu mă uit în oglindă decât dimineața, când mă spăl pe dinți și eventual mă machiez, acum mă vedeam ore întregi pe un ecran, în montaj. Divorțasem. Și mi se părea că toată lumea în jurul meu are 20 de ani, iar eu sunt un dinozaur.

Așa că am încercat acid hialuronic și botox. În cantități mici. Cât? 0,2 ml de acid hialuronic și câteva puncte de botox, pe frunte. Între timp, în mai puțin de 6 luni (cam 4 luni), arătam ca înainte de ele. Ce i-am cerut medicului de la început? Să nu mă schimbe, să nu observe nimeni, să arăt doar… mai odihnită. Rezultatul? Nimeni nu m-a întrebat: “Ți-ai făcut ceva?” Dar eu m-am simțit mai bine. Și cred că am arătat mai bine, dar nu diferit. Acum m-am iniștit, am văzut cum e, am văzut cum arăt, sunt ok doar așa cum sunt eu sau doar cu machiaj. Deocamdată. (Apropo, în poza de la începutul articolului nu aveam încă nimic și cred că arătam foarte bine, hihihi!)

E o presiune incredibilă pe noi femeile mature ale anului 2019. Muncim mult, dormim puțin, vrem să fim cele mai bune mame, cele mai bune partenere, dar la final, ne trăim parcp tinerețea după 35 de ani, când în sfârșit ne liniștim, ne permitem o viață așa cum visam, când nu mai concurăm cu toată lumea de pe planetă. Doar că atunci vrem să arătăm și să ne simțim ca la 20 de ani. Și cum facem asta? Pentru că aproape nimeni nu spune tot adevărul, cum te simți cu adevărat când faci o intervenție, cum te simți după, care sunt consecințele pe termen lung. Parcă toată lumea face reclamă și atât.

Scriu aceste rânduri pentru că sunt convinsă că e nevoie de decizii informate, conștiente, de sfaturi de la medici, de la specialiști în nutriție, medici adevărați și, nu în ultimul rând, de la femei adevărate. E ușor de ajuns pe o pantă greșită, e ușor de făcut excese când nu știi de fapt ce faci, iar riscul e de a simți mai rău ca niciodată, mai nepotrivit ca niciodată, și să fie schimbări ireversibile pentru corpul tău.

Sunt partener media la evenimentul Ageless Summit, cel mai important eveniment de sănătate dedicat exclusiv femeilor de peste 40 de ani care vor să arate și să se simtă bine la orice vârstă fara să apeleze la intervenții invazive sau costisitoare. Evenimentul are loc pe 30 martie, în București, la Hotel Sheraton.

Evenimentul este pentru tine dacă :

– Vrei să afli detalii despre modul în care îmbatranim la nivel celular si ce poti face pentru a intarzia sau chiar inversa acest proces.
– Vrei să afli cum poti preveni imbatranirea corpului care este de 3 ori mai accelerata dupa vârsta de 40 de ani
– Vrei sa afli modul in care anumite alimente si substante pot schimba felul in care imbatranim atat din punct de vedere mental cat si din punct de vedere fizic
– Vrei să afli trucuri pentru menținerea unui corp sanatos, plin de energie si vitalitate dar și strategii pentru un ten suplu si stralucitor, dupa vârsta de 40 de ani.

Evenimentul este organizat de prietena mea Larisa Petrini, Expert in Age Management, iar ea este și unul dintre speaker. Alți speakeri sunt: Dr. Nadia Gorduza – Medic Psihoterapeut, Dr. Raluca Hera, Medic Ginecolog, Dr. Mihaela Vidan Popa, Medic Dermatolog. De la ele veți putea afla despre metode moderne de înfrumusețare sau întinerire, unele dintre ele tabu, cum ar fi rejuvenarea vaginală, dar și despre lifting facial, tratamente laser, nutriție, mituri și adevăruri despre ce ne macină.

Detalii despre agenda evenimentului se găsesc pe această pagină.

Iată link către pagina de înscrieri la eveniment. Costul este de 180 lei pentru participarea la întreaga zi, dar eu vă pot oferi un cod de reducere de 30%, așadar codul este PRIVE și se foloseste la momentul înscrierii online.

În plus, aș vrea să ofer două invitații duble (mergi cu prietena cea mai bună sau cu mama!) și câte un kit Sabon, unul din partenerii evenimentului, pentru cititoarele mele.

Ceea ce trebuie să faceți pentru a putea câștiga aceste invitații suble și kiturile de cosmetice este să dați share la această postare pe Facebook, și să îmi lăsați un comentariu pe tot pe facebook ca să știu că participați. (Atenție să faceți postarea cu share publică, altfel nu o voi ptuea vedea!) Voi alege cititoarele câștigătoare miercuri pe 27 martie.

Hai că se poate! 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Andreea
  24/03/2019 at 10:34 PM

  Daca nu era de ziua sotului… Ce bine era :D. Si ma rog, nici 40 de ani nu am încă. Desi la 29 deja mi s-a evidențiat destul de urat un rid de expresie pe care acum câteva luni nu il aveam…. Si nu imi dau seama cum s-a putut intampla asta!

 • Reply
  O femeie
  12/04/2019 at 8:04 PM

  am 41 si daca nu mi-ar fi frica de ace si nu as avea alergiile astea (la hialurinic de ex) as aranja vreo 2 riduri. Conteaza sa ne simtim bine noi cu noi – restul e poveste.

  • Reply
   andressa
   13/04/2019 at 12:35 PM

   Conteaza sa ne simtim bine si sa ne reunoastem in oglinda 😛

  Leave a Reply