IUBIM

Azi e o zi specială. Ziua Internațională a Nevăzătorilor. Ajută-i să ajungă sus!

În România trăiesc peste 100.000 de persoane cu deficienţe de vedere. În multe din aceste cazuri, persoanele trăiesc asistate permanent, pentru că nu au acces la terapie care să îi ajute să își dezvolte abilitățile, iar familiile nu știu cum să îi ajute să învețe să capete încredere în sine, să fie independenți și curajoși.

Există un ONG, Climb Again, care și-a propus să ajute persoanele cu dizabilități să ducă o viață normală. Ei fac terapie prin escaladă cu copiii nezăvători și acest sport… le dă aripi. Îi face să creadă că pot face multe alte lucruri pe cont propriu, îi ajută să își facă prieteni,  iar familiilor lor le reamintește că cei cu dizabilități sunt foarte puternici și pot face lucruri incredibile în ciuda problemelor.

Azi, pe 15 octombrie, de Ziua Internațională a Nevăzătorilor, putem ajuta mai mulți copii să beneficieze de această terapie. E nevoie de fonduri pentru cheltuieli, adică profesori și spațiu pentru escaladă. Cu un SMS la 8844 cu mesajul VEZI donăm 2 euro. O sedință costă aproximativ 10 euro – adica cinci sms-uri.

Împreună putem ajunge să oferim terapie prin escaladă miilor de copii cu deficiențe de vedere din școlile speciale și nu numai. Am trimis și eu acum un SMS. Te rog, trimite și tu unul. Mulțumesc mult!

Hai că se poate!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply