MANCAM

Discuție despre nutriție la cel mai înalt nivel

Unul din cei mai cunoscuți autori ai cărților despre sănătate și nutriție vine în România la un eveniment cu acces gratuit pentru public. Dr. Douglas Graham, sportiv de-o viață, unul din părinții fondatori ai mișcării raw în lume, mentor al sportivilor de clasă mondială și al antrenorilor din întreaga lume, este invitat special la “Back to Natural. Nutrition and Sports.” 

Evenimentul va avea loc pe 20 mai și este găzduit de British School of Bucharest, între 10:00 – 18:00. Vă recomand să participați la discuția despre soluții pentru un stil de viață sănătos, atât prin nutriție, cât și prin sport.

Evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports va oferi publicului o dezbatere utilă în jurul mai multor teme: Calea sănătoasă pentru a pierde în greutate ușor și rapid, Cum să fii sănătos și să te bucuri de asta în fiecare zi, Cum să devii mai puternic, fără a deveni mai mare și Importanța antrenamentului de forță pentru toate sporturile. De asemenea, toți invitații vor avea acces la activități distractive, precum sculptură în fructe, zonă de sport și loc de joacă pentru copii.

Eu personal nu sunt adepta dietei raw, dar sunt curioasă și aș vrea să discut despre ea și despre alte stiluri de viață cu persoane care care au studiat medicina și pot discuta la cel mai înalt nivel despre trenduri în materie de nutriție și mituri care circulă mai rapid ca niciodată pe rețelele de socializare.

Intrarea este gratuită, în baza înregistrării participării pe site-ul British School of Bucharest, în secțiunea specială dedicată evenimentului. Adresa: Bd. Erou Iancu Nicolae nr. 42A.

 

Blogul Andressa.ro este partener media al evenimentului.

 

Sursa foto mic-dejun Shutterstock

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply