Cum este posibil asa ceva?! Acesti… food-bloggers, ca nu stiu altfel cum sa le spun, se intalnesc pe ascuns, gatesc si mananca pe la spatele nostru! Pana cand vom accepta aceasta situatie nedreapta? Pana cand ii vom lasa sa-si faca de cap si sa se linga pe degete?
Dovezile indubitabile si irefutabile de mai jos care arata ca food-bloggerii se intalnesc ca masonii sunt luate de pe blogul lui Mazi.
Se pare ca food-masonii s-au intalnit si au pus la cale urmatorul meniu:
Cookie – burgeri de curcan, Elena – bagheta cu unt si mozzarela si porumb copt cu unt aromat, Gurmandino – souvlaki si salsa de legume si ananas coapte pe gratar, Dulcegarii culinare – somon cu un sos yumm,Blog Culinar – porc teriyaki, Bucatar sub acoperire – salata coleslaw, Placeri simple – vinete la gratar cu branza, rosii si masline, piept de pui cu salata greceasca si baghete cu usturoi si patrunjel, Raftul bunicii – cartofi Hasselback, Retete de suflet – cartofi cu seminte si salata tzatziki, Retete-istete – ciuperci la gratar. Iar Mazi: frigarui de porc marinate-n toate cele si cuscus de vara…
Eu nu ma pot numi un food-blogger desi I <3 food + I am a blogger. Dar se pare ca nu asta e definitia unuia si de aceea nu am primit invitatie. 🙁 Cu toate acestea ma pot lauda ca stiu sa aprind plita si cuptorul, am gatit si creveti, si sushi, si supe creme, si fripturi, si prajituri deci meritam un loc la masa lor sau macar o furculita, ca stateam si in picioare!!!
Ceea ce vreau eu sa spun, fellow bloggers, este ca trebuie sa organizam o astfel de intalnire la care sa fie primita toata lumea, cu sau fara sort si boneta de bucatar! Sigur, preferabil ar fi ca ei sa gateasca si noi sa mancam, dar daca nu se poate si nu se poate pregatim si noi ceva: eu ma ofer sa fac vinete cu parmezan si mozarella gratinate la cuptor si carrot cake.
Si asa ma chinuiesc de mai bine de un an sa gasesc o gasca cu care sa fac “Cireasa de pe tort”, adica sa fim gazde la cina pe rand, dar pana acum nu am reusit decat sa fiu gazda. Ceea ce nu ar fi o problema atat de mare daca nu ar ramane atatea vase de spalat! Uite, cu ocazia asta gatesc, dar mananc si eu de la altii.
Deci, se baga cineva? Propun o intalnire peste vreo luna. Gasesc si un sponsor, daca e nevoie, numai sa ziceti ca va bagati.
24 Comments
Ana
20/07/2011 at 9:13 AMNoi ne-am baga, chiar si daca nu gateste toata lumea :P.
andressa
20/07/2011 at 9:21 AM@Ana:
cineva tot trebuie sa gateasca, altfel ne intalnim si ramanem infometati! eu gatesc un pic, promit!
mazi
20/07/2011 at 9:40 AMhai ca ma gandesc sa facem ceva, sa fie bine 😉
andressa
20/07/2011 at 9:47 AM@mazi:
<3 U!
dar sa facem pe la sfarsitul lunii august, zic, sa mai venim si noi de prin concedii si sa fie mai putin cald seara la gratare 😉
promit sa gatesc si eu ceva!!!!
cookie
20/07/2011 at 10:19 AMfood-masoni:))) ma tavalesc de ras! deci… da! haide fata, nu fi trista, trebuie doar sa ne zici ca u want in, gasim noi ceva de combatut la un pahar de vin;)
andressa
20/07/2011 at 10:23 AM@cookie:
sunt trista si flamanda 🙁 niste creveti si poate niste macarons dupa aia m-ar mai bine-dispune insa 😀
mazilique zice ca “sa facem ceva, sa fie bine” deci astept sa ma ia prin surprindere, ca sa zic asa.
oh, joy!!! abia astept!!!!
Mihai Lambru
20/07/2011 at 10:28 AMDeci, in caz de, eu ma bag, deci…
andressa
20/07/2011 at 10:34 AM@Mihai Lambru:
vaaai, ma uit pe blogul tau si vad ca era si o piscina la intalnirea aia a voastra? Ce oameni: mananca bunatati si apoi se balacesc! I hate you so much right now! 🙂
deci bine, te-am notat. sa te gandesti ce gatesti! hihi…
Mihai Lambru
20/07/2011 at 10:39 AMEu am fost cel mai ocupat, asa ca am zis PASS la proba de inot. Dar stii cum se zice: there’s always another time.
cookie
20/07/2011 at 10:40 AMDaca scriam “nu fi trista”, ar fi fost si corect:))
andressa
20/07/2011 at 11:01 AM@cookie:
gata, ti-am sters rusinea. no one will know 😛
cookie
20/07/2011 at 11:22 AMEsti o “duamna”:))
Lavinia
20/07/2011 at 12:45 PM:)). Eu gatesc si pentru non-food-bloggeri daca e! Doar sa fie!
Bogdan
20/07/2011 at 12:52 PMSa stii ca e si o parte negativa la toata povestea asta – am mancat cat nu am putut duce.
Ma bag si eu la o cireasa de pe tort cu bloggeri. Numai ca nu incap prea multi la mine in casa. :))
andressa
20/07/2011 at 1:54 PM@Bogdan si @Lavinia:
mersi, sunteti foarte de gasca. Abia astept sa ne destrabalam 🙂
carmen
20/07/2011 at 5:22 PMPe principiul “Ai grija ce-ti doresti caci s-ar putea sa se indeplineasca” iti lansez pe aceasta cale, mai putin oficiala, invitatia pentru urmatoarea sesiune a Cinei cu Electrolux. Ce zici?
andressa
20/07/2011 at 10:39 PM@carmen:
oh joy, oh joy, oh joy!
sigur ca vreau sa vin! dar sper ca evenimentul sa fie pe la sfarsitul lunii august sau in septembrie, pana atunci, din pacate, nu prea cred ca as putea veni.
multumesc!
urban colectiv
22/07/2011 at 4:36 PM[…]Ceea ce vreau eu sa spun, fellow bloggers, este ca trebuie sa organizam o astfel de intalnire la care sa fie primita toata lumea![…]
urban colectiv
22/07/2011 at 7:32 PMai raspuns si tu la ultimul meu chestionar pe blog…merci! 🙂
Dulcegarii culinare
26/07/2011 at 1:19 PMCe tare ! ;)) Eu ma bag! nu stiu cum/unde.. dar daca-i cu mancare si gateala.. intru in hora 😉 deci? se preconizeaza ceva? 😉
Le Blog Piquant
28/07/2011 at 2:12 PMHehe.. “food masoni” – suna bine! Si eu sunt pentru largirea clobului de masoni, si daca mai e si cu mancare si vin, cu atat mai bine! I’m am in!
intalnirea secreta a societatii food masonilor din romania. repovestita intocmai, de catre o musca. ? easy peasy
30/08/2011 at 1:00 PM[…] pierdut nimic, we are only human;) Desi foarte adevarat este ca food mason te nasti, nu devii! (Andressa!, glumesc). Suntem a good bunch noi astia, si cand nu bem nimic, dar mai ales cand bem sampanie. […]
Cadouri din țara Good Food | s u p e r magnet
29/04/2012 at 3:25 PM[…] fac parte din grupul de food masoni pentru că nu am blog despre mâncare și nici DSLR, nu gătesc ziua și nu am decât lumină […]
hadar chalet: unde labele ursuleților miros a cremă de la miobio și unde, dacă stai cu capul în jos, vezi satelitul, dar numai dacă ai băut suficient vin Budureasca; unde serile se încheie la ceas de soare-răsare; unde ghebele se țin scai după
24/03/2015 at 11:39 AM[…] Din weekendul nostru remote, ne-am întors cu toții. Nu a fost deloc o treabă gen 10 negri mititei, cum îmi imaginam eu. Dacă cineva a murit la Hadar, a murit talia mea (și a altora, precis). Nu ne dăm interesanți, că nici nu prea suntem. Noi… “decât” mâncăm și discutăm ultimele trenduri în materie de reducție de leuștean. Și ce ne unește, și ce a făcut din weekendul la Hadar Chalet o situație de un fun ghebos, e… un secret foarte bine păstrat. Doar nu degaba ni se zice “food-masoni” (awesome copy by Andressa). […]