MANCAM

Ce, cum și cât e normal să mănânce un copil?

Niciun copil nu e la fel cu altul, așa cum nici adulții nu au aceleași preferințe sau obiceiuri. Cu o singură excepție, aș spune eu: toți părinții spun despre copiii lor că nu mănâncă ce trebuie, când trebuie, cum trebuie. O fi o boală a părinților, paranoia pe care o iei în maternitate, nimeni nu pare relaxat în această privință!

“Bebele meu are 4 luni si nu a luat suficient în greutate. Medicul mi-a recomandat sa ii dau cereale pentru a creste in greutate. Cei din familie spun, la fel, ca este prea slab. Stiu, totuși, că se alapteaza exclusiv până la 6 luni și nu știu ce să fac. Mă simt puțin cam derutată…”

sau

“Fetita mea are 9 luni și nu mănâncă aproape nimic, doar suge la sân.”

sau

“Copilul meu îmi cere mereu de mâncare, plânge de foame, nu pot să îl refuz, deși văd că e de două ori mai mare decât alții de vârsta lui…”

Sunt mărturiile clasice pe care un pediatru le aude frecvent. Bine intenționați, îngrijorați și confuzi, părinții nu știu care este “normalitatea” în privința hrănirii celor lor mici. Dr. Carlos Gonzalez, renumitul expert internațional în nutriția și creșterea copiilor, care a revoluționat abordarea hrănirii acestora, vine în România la invitația Institutului de Alăptare ProMAMA.

MAMI, DA-MI SA MANANC CE, CAT SI CAND VREAU!

Cum sa faci mesele placute si sa cresti copii sanatosi.

Conferința are loc pe 14 octombrie în București. Găsiți informații despre înscriere, cât costă și unde are loc, pe site-ul conferinței. Locurile sunt limitate!

Blogul Andressa susține evenimentul ca partener media.

 

Sursă foto copil la masă Shutterstock

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Gonzalez
  19/09/2017 at 3:35 AM

  Primul pas spre un parteneriat media de succes – sa scrii corect numele omului.

 • Reply
  o femeie
  19/09/2017 at 12:43 PM

  Musai sa fac o gluma: romancele sufera ca copilul nu le mananca nimic dar ele sunt vesnic la dieta.
  Cine sa ne inteleaga….

  P.S. in tara occidentala copila de l3 ani manca la amiaza 3-4 linguri. Mi-au zis ca a mancat ceva. Sunt curioasa cum ar fi facut soacra mea la asemenea replica….

 • Leave a Reply