TRAIM

Cine este Andressa? Cel mai greu este sa vorbesti despre tine

Am inceput acest blog in 2005 si pana de curand aveam o descriere pe pagina “Contact” scris cam tot pe atunci. Asta n-ar fi o tragedie, daca intre timp nu s-ar fi schimbat aproape tot ce era descris acolo: nu mai aveam aceeasi varsta, aceleasi preocupari, aceeasi slujba (de fapt, intre timp terminasem facultatea si ma angajasem).

Azi mi-am luat inima in dinti si am incercat sa rescriu pagina “Cine este Andressa?”, cea mai grea intrebare din lume pentru mine, si acum gasiti acolo un text scris dintr-o rasuflare. Asa cum scriu aproape tot ce e pe blogul asta. Cand ma apuca, incep sa scriu si cand inchei, inseamna ca aia a fost. Poate o sa o rescriu cand imi vine o idee mai buna, dar deocamdata, e cea mai buna versiune a cartii mele de vizita.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elena
  04/03/2017 at 12:30 PM

  Felicitari! Pentru schimbarea din pagina si pentru realizari! Succes!

 • Reply
  Sandra
  13/03/2017 at 2:01 PM

  Intr-adevar! cel mai greu este sa scrii/vorbesti despre tine. Imi aduc aminte de intrebarile de la interviu, cand trebuie sa te caracterizezi in 3 cuvinte. Aia este pentru mine cea mai grea intrebare. Ma bucur sa aflu ca nu sunt singura in aceasta situatie. Felicitari pt blog si mult succes!

 • Leave a Reply