IUBIM VIDEO

[Provocarea de luni] Lansez IUBIM by Andressa

Azi am o provocare pentru mine insami: sa scot la lumina munca mea. Anul trecut am inceput un proiect video in care mai multe femei vorbesc despre vietile lor, problemele lor, dilemele lor. Asta se numeste IUBIM by Andressa si maine veti vedea primul episod: discutii cu mame de gemeni.

In ziua de 14 februarie, cand toata lumea sarbatoreste iubirea, eu as vrea sa vorbesc despre o altfel de iubire si un altfel de cuplu decat va vine poate in minte din prima.

“Este cea mai fascinanta relatie pe care am putut sa o vad, la care am putut sa asist, intre doi oameni. Gemenii au intr-adevar o relatie incredibila. Sunt doua persoane care se cunosc de la stadiul de celula. Sa-i vezi cum se bat, dupa care se impaca, sa-i vezi tot timpul ca yin si yang.”, mi-a spus Adela Parvu, una din mamele de gemeni cu care am vorbit. Ea a aflat ca are gemeni chiar cand nastea, pentru ca nu a vrut sa faca nicio ecografie. A crezut mereu ca divinitatea are grija de ea si de familia ei si ca nu trebuie sa-si faca griji, ca nu-ti poate schimba destinul oricum. Totusi, optimisul ei a disparut cand a aflat cat de greu ii este sa aiba grija de 2 copii fara ajutorul nimanui. Veti afla detalii din primul episod IUBIM.

Am vorbit cu 5 mame: Adela Parvu, Adriana Iovi-Stere, Greta Dan, Romina Surugiu, Luminica Malanca. Toate sunt femei deosebite, creative, inteligente si amuzante. Fiecare are povestea ei de mama: Greta si-a dorit copii enorm si timp de 10 ani a incercat sa ramana insarcinata, a mers la medici si a facut numeroase si mai ales dureroase tratamente. Visul ei s-a implinit acum aproape 5 ani, cand s-au nascut Alessia si Albert.

Probabil ca multe mame se vor regasi in povestile lor, fie ca au sau nu gemeni: emotia prima ecografii, reactia tatalui cand a aflat vestea ca vor veni pe lume copiii, eforturile de a sta treaza cu orele sau chiar cu zilele cand copiii sunt bolnavi.

Asa incepe o serie. Urmatoarele episoade IUBIM by Andressa sunt cu alte femei care se confrunta cu divortul sau depresia sau femei care au luat decizii incredibile, de exemplu, intr-o zi au plecat din tara in care s-au nascut si s-au mutat… in Romania.

Veniti maine ca sa urmariti primul episod. Si va rog mult sa va abonati la canalul meu de Youtube ca sa il puteti vedea primii: Andressa.ro.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    wlfp
    14/02/2017 at 9:47 AM

    Foarte fain, felicitari pt proiect!

  • Leave a Reply