TRAIM

Cum a fost prima zi ca antreprenor

Prima zi in care nu m-am dus la birou, fara sa fiu in concediu. De cate ori credeti ca am fost intrebata: “Ei, cum e?” si mi-am adus aminte de intrebarea: “Cum e sa fii casatorit?” la nici 5 ore dupa ce am spus “Da” sau “Cum e sa fii mama?” cand abia ma dezmeticeam dupa nastere.

Cum sa fie? Nu stiu inca.

Planuiam ca in primele zile sa fac o mare pauza de la orice. Sa citesc, sa dorm, sa ma plimb. Cum a fost de fapt?

N-am citit, dar am luat o carte la mine si am plimbat-o prin oras toata ziua!

N-am dormit, dar nici nu am mancat!

De plimbat, m-am plimbat. Dar nu pe jos, ci Uber, prin tot orasul. Am stat in trafic, nu in parc. Am mers la banca, nu una, ci la mai multe.

De la contabil am aflat “Ce sa faci” si mai ales “Ce sa nu faci” dupa ce ti-ai deschis o firma. Cred ca o sa-mi notez undeva toate lucrurile de care m-am lovit ca sa fac un abecedar pentru alti inocenti ca mine care isi doresc sa lucreze pe cont propriu, dar CUI le vine in minte numai si numai cand e vorba de bricolaj.

 

Momentul special al zilei a fost cand mi-am uitat mapa cu documentele in original, certificatul de inregistrare al firmei si altele, pe o masa in mall. M-am intors dupa doua minute cu zambetul unui om care stia ca mapa e inca acolo, dar si cu sentimentul ca a doua oara nu o sa mai fiu atat de norocoasa. Am trimis apoi pe email datele firmei pentru niste contracte si mi-am adus aminte ca am o stea norocoasa. Sau mai multe.

Sa fiti iubiti!

Sursa foto: Fotounion

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Teodora
  04/10/2016 at 7:48 PM

  Iti tin pumnii sa ai multe reusite in noua cariera de antreprenor! Am remarcat ca multe persoane isi inchipuie ca viata de antreprenor e aceasta petrecere continua, cand, de fapt, e mult mai solicitanta decat cea de angajat. Pe de alta parte, si satisfactiile sunt mult mai mari si sper sa incepi sa le vezi cat de curand.

 • Reply
  Miruna
  04/10/2016 at 9:53 PM

  Mai știu eu ceva ce n-ai făcut astăzi…

  • Reply
   andressa
   05/10/2016 at 3:18 PM

   Nu te-am sunat? 🙂 Ma revansez, vin pe la tine.

 • Reply
  Cazare
  04/10/2016 at 11:25 PM

  Hei! Iti dorim mult mult succes!

 • Reply
  Miruna
  05/10/2016 at 10:06 AM

  Sa nu ma uiti

 • Leave a Reply