GANDIM

Moderez cel mai asteptat panel de la Webstock 2016

Am afirmat un lucru mare in titlu, dar nu cred ca am exagerat. Ma bazez pe feedback-ul primit de la multi dintre cei care s-au inscris la conferinta de maine.

Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al noualea an consecutiv, reuneste povesti de succes, influencers, discutii despre tendinte, inovatii, valori si bune practici. Daca in alti ani am ascultat cu interes din sala, anul acesta urc pe scena pentru a modera discutia despre trenduri in comunicarea online, Online Communication Trends, iar partenerii mei de discutie sunt personalitati din domenii diferite, dar pe care ii uneste faptul ca si-au construit branduri foarte puternice in online: Dana Rogoz, Lucian Mandruta, Vlad Petreanu, George Buhnici si Adrian Hadean.

Discutia mea cu cativa dintre cei mai cititi bloggeri se va concentra pe felul in care vad ei activitatea lor in online, cum isi asuma rolul de influencers si ce fel de colaborari au avut si isi doresc sa aiba cu brandurile. La cat sunt de carismatici si de interesanti interlocutorii mei, mi-e greu sa imi imaginez ca vom discuta numai o ora si jumatate. Personal, cand ma intalnesc cu unii intre ei discutam cu orele, timpul zboara pur si simplu.

Orice intrebare sau propunere pentru panelul acesta este binevenita! Transmiteti-mi gandurile voastre. Nu uitati, conferinta se transmite live online.

Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an. Sunt nominalizata si eu la Personality of the Year, o mare onoare sa imi vad numele pe acea lista. Sa castige cei mai buni! Ne vedem maine.

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ioana
  29/09/2016 at 8:13 PM

  Felicitări pentru nominalizare și mult succes! Mi ar plăcea tare mult sa pot urmări online, unde anume sa caut și la ce ora?

  • Reply
   andressa
   01/10/2016 at 10:10 AM

   Sper ca ai gasit la timp. Chiar pe Webstock.ro

 • Reply
  Cristian
  30/09/2016 at 2:17 PM

  Linkuri către sponsori din belșug, dar niciunul către conferință 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: