IUBIM

În ce constă frumusețea de fapt? În niciun caz perfecțiune

Mama mea este cea mai cochetă persoană pe care o cunosc. Nu contează cât muncește, câte vase spală, câte rufe întinde, cât timp are, ea are mereu părul vopsit, aranjat, unghiile făcute cu ojă, este dată cu loțiune și cu cremă din cap până în picioare. Și, vorba ei, nu duce nici gunoiul fără să se dea cu ruj. În plus, a citit mereu și citește și acum mult. Dă banii pe cărți așa cum alții dau pe haine.

Pentru mine, ea a fost mereu un model. Nu un ideal de frumusețe, nici unul de feminitate neapărat, ci de respect pentru sine. Ea are atitudinea aceea de „Știi ceva? Eu contez!” Și chiar contează!

La ea mă gândesc când văd în jurul meu din ce în ce mai multe femei care, în loc să se cizeleze, se… operează. Sau etalează branduri scumpe cu care se împopoțonează ca un brad de Crăciun. Numai că așa cum niciun brad cu doar 5 crengi nu va arăta senzațional dacă îi pui beteală scumpă, nici nu te va emoționa dacă observi că e perfect, dar… e de plastic, nici înfrumusețarea asta forțată nu le ajută așa cum ele și-ar dori.

Îngrijirea personală e o artă. Și ea face diferența dintre un om care face o impresie puternică și unul care dezamăgește. Când închid ochii și mă gândesc la toți oamenii care m-au impresionat, nu îmi vine în cap nicio persoană care mirosea a parfum de la un kilometru, care avea un ceas de aur la mână și o limuzină în parcare, ci la oameni curați, îngrijiți, care emanau prin mirosul plăcut și discret, hainele de calitate pe care le purtau, gesturile lor, felul în care își purtau părul curat, îngrijit, dar mai ales prin ce spuneau, că sunt oameni valoroși, care nu își pierd vremea cu prostii superficiale.

Am primit acum vreo 10 ani o carte cu un titlu care m-a intrigat imediat: „Cum să arăți de milioane”. M-am gândit imediat că mama ar fi trebuit să fi scris o carte cu acest titlu. Este domeniul ei, mereu a știut să aleagă pantofi de piele, o geantă superbă, o cremă de față, tot ce trebuie. Cartea este un compendiu de sfaturi despre cum să te îngrijești, astfel încât să te pui foarte bine în valoare, orice vârstă ai avea, oricum ai arăta: că ești înalt sau scund, blond sau brunet, slab sau gras. Esența cărții este să folosești produse bune, să ai mereu pielea hidratată și masată, părul tuns, haine curate și alese cu grijă. Este o rețetă demonstrată a succesului.

M-am gândit la cartea aceasta și la mama mea când, de ziua mea, am primit de la o prietenă un set de produse SABON. Eu sunt mare fan al produselor lor, am mereu în baie un ulei de duș de la ei. Cine nu mă crede, n-are decât să vină în vizită, primește și un pahar de vin bonus, că poză în baie eu nu fac. 🙂 SABON m-a cucerit prima oară cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o rețetă australiană veche de 70 de ani. Rezultatul este senzațional. Eu le ador pe cele cu lavandă și cu mango, dar și cu lapte sau ulei de măsline. Poate unii spun că un săpun e doar un săpun, dar după ce încearcă un astfel de produs, cu ingrediente de înaltă calitate, e foarte posibil să își schimbe părerea.

Le sunt clientă fidelă de când am descoperit exfoliantele pentru corp (eu le zic chiar scrub, în engleză) pe care le puteți testa în orice magazin pentru că au o fântână în centru. Puteți să vă exfoliați pe mâini și să vă clătiți chiar acolo. Este o experiență tare faină. Când merg cu mama la cumpărături în mall, ne oprim mereu și la SABON pentru acest răsfăț, testăm de fiecare data o altă aromă: lavandă și măr, vanilie, lavandă, lămâie… La ei găsiți produse cosmetice pentru corp, dar și pentru casă, cum ar fi lumânări parfumate sau odorizante de cameră.

Dacă vreți, așadar, produse de calitate pentru a vă îngriji așa cum meritați, vă garantez că se va vedea, sau dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru o zi de naștere sau de nume, Sfântul Sfântul Andrei sau Nicolae se apropie, vă recomand o vizită la SABON între 15 și 30 noiembrie. În această perioadă, la plata cu un card Mastercard Premium sau Business, aveți o reducere de 20%. Discountul ajunge la 30% dacă aveți și Royal Passport, cardul lor de fidelitate. Sper că îl aveți, posesorii au mari reduceri în ziua de naștere și de câteva ori pe an, megareduceri sub numele de Royal Passport Day.

SABON este în programul Mastercard Premium & Business, program care aniversează 8 ani de la lansare și aduce o gamă de beneficii, oferte și experiențe pentru clienții Mastercard.

Programul se derulează în 2018 și include 165 de parteneri și oferte în peste 400 de locații participante, din categoriile Fashion, Călătorii, Gourmet, Beauty, Cadouri, Deco, Business și Dezvoltare Personală. Ofertele sunt valabile pentru orice plată cu un card Mastercard® Gold, Platinum, World, World Elite™, Corporate sau Business.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Miruna Ioani
    16/11/2018 at 4:48 PM

    Ce poze frumoase! Felicitări fotografului 🙂

  • Leave a Reply