Diverse

oboseste-ma

Cred ca am descoperit ce se ascunde in spatele pasiunii mele (sau sa spun dependentei mele?) pentru munca. Iubirea pentru oboseala. Trezita de prea multe ore, presata de termene limita, asurzita de telefoane, foarte putine lucruri mai conteaza. Senzatia de a fi high culmineaza cand reusesti sa faci o treaba misto. Laser, frate. Si nu numai ca e mai ieftin decat iarba, dar chiar ies bani din asta! =)) Si nici nu e ilegal. Ba chiar e foarte moral sa fii util. Incepe o noua zi lunga si grea. Hai sa fim high.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Razvan
  05/10/2012 at 8:42 AM

  Asa este, ai foarte mare dreptate!

 • Reply
  Mihai
  05/10/2012 at 10:58 AM

  Inteleg..si cum e totusi sa fii utila social? Prin scenarii unul mai tembel ca altul prin care amuzam vulgul? Sincer, exagerezi cu postarile tale despre munca intrucat job-ul pe care il prestezi mi se pare rusinos. Nu prin meseria in sine, care e onorabila, ci prin modul in care fie intelegi sa o faci, fie ti se spune sa o faci. In ambele cazuri esti blamabila.
  Am pretentii de la tine, iar daca justificarea ta va incepe cu “daca publicul/piata o cere…” mai bine nu te obosesti.
  A, sigur ca daca e platit bine restul nu mai conteaza, dar nu inteleg cum umilirea unor oameni iti poate aduce satisfactii profesionale.
  Nu stiu cum sa-ti zic, insa regizarea unor scandaluri publice, umilirea unor oameni naivi si a profita de pe urma unora mai saraci cu duhul zau ca nu mi se par a fi mostre de “oboseala profesionala”. Tu ce parere ai?

  • Reply
   andressa
   05/10/2012 at 1:48 PM

   @Mihai:
   putem discuta despre asta, dar prefer sa nu o fac aici. e locul meu de evadare 🙂 daca spun ca am o zi lunga, nu inseamna ca vreau sa intru in detalii despre cum si ce am de facut. sper ca intelegi.

 • Reply
  Iulian
  05/10/2012 at 11:48 AM

  Inteleg ce vrei sa spui, practic cand ai multa energie simti nevoia sa faci cat mai multe, nevoie ce nu este deloc justificata dupa pararea mea(ma refer la nevoia de a face cat mai multe).

 • Reply
  Dorin
  05/10/2012 at 1:03 PM

  Sa inteleg ca e o confesiune a unei workaholice?

 • Leave a Reply