Diverse

de ce intalnirile sunt minunate pentru femei

In ciuda faptului ca noi, femeile, suntem programate sa vrem angajamente, relatii serioase, bazate pe locuit impreuna si impartit toate greutatile si problemele, probabil ca suntem toate de acord ca cea mai frumoasa perioada pentru un cuplu este cea de la inceput, cand nu impartim decat lucrurile frumoase.

Seinfeld spunea ca ne trimitem “reprezentantii” la intalniri. Adica versiunea noastra mai buna. Pentru ca la intalnirea cu cineva pe care vrem sa cucerim nu o sa ne plangem de serviciu, de durerea de spate, nu o sa mancam cu mainile, nu o sa ne imbracam urat, ci o sa incercam sa fim fermecatori si interesanti.

Cea mai frumoasa intalnire pentru mine a fost prima intalnire cu Testosul. M-a dus la un restaurant cu fructe de mare pentru ca i-am spus ca imi plac la nebunie, desi el nu mananca nimic din ce a trait vreodata in apa. Mi s-a parut adorabil ca s-a sacrificat si a mancat de dragul meu putin peste (ma rog, de fapt l-a invartit prin farfurie si a gustat de doua ori din el). Am vorbit despre o multime de lucruri si am remarcat ca se poarta ca un gentleman: mi-a tinut scaunul cand m-am asezat, mi-a turnat in pahar si, cand am plecat, mi-a deschis portiera de la masina. Si acum se poarta la fel, nu a fost doar un rol pentru a ma “pacali”. =)))

Incercam si acum, dupa aproape 4 ani, sa iesim des numai noi doi, cel putin cand avem aniversari este obligatoriu!, si sa bem sampanie sau vin si sa stam mult, sa ne bucuram de atmosfera si de companie. Si la plecare, el inca imi deschide portiera si uneori ne plimbam putin cu masina prin oras: asta imi place la nebunie mai ales seara, cand sunt putine masini pe strada.

Mai romantic de acum ar fi sa ne plimbam cu o masina de epoca si sa avem un sofer, iar asta cred ca voi experimenta la nunta. Pana atunci, Nivea mi-a propus o avanpremiera! Asa ca voi face o plimbare cu un Love Mobile, abia astept!

Daca vreti si voi ca de Valentine’s Day sa va rasfatati cu o astfel de plimbare, inscrieti-va pe site-ul Impartaseste Dragostea. Puteti sa va rezervati doua locuri in masinuta si sa va impresionati jumatatea! Love is in…. traffic!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    dana
    13/02/2012 at 9:24 AM

    Cred ca mult timp dupa aceste prime intalniri, traim pentru ele si amintirea lor. Apoi brusc totul se schimba, si omul de langa noi se schimba de nu-l mai recunosti.Si dai nas in nas cu realitatea cruda. Apoi incerci sa te obisnuiesti cu noile schimbari si cu problemele de cuplu si incerci din rasputeri sa le faci fata si sa rezisti eroic. Abia asta este testul final.

    • Reply
      andressa
      13/02/2012 at 11:05 AM

      @dana,
      Asa e. Ma uitam aseara la “the notebook, si ma gandeam cat de nerealist e :)))) oamenii aia se iubeau si se purtau ca-n prima zi si dupa 7 sau 40 de ani. Hai, ma…

  • Reply
    Campaniile saptamanii 6-12 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro
    13/02/2012 at 2:49 PM

    […] 14 februarie traite. Am gasit articole pe tema asta la Ana Musat, Oana Bratila, Andreea Patrascu, Andreea Retea si Sabina […]

  • Leave a Reply