GANDIM

cand aveam 15 ani…

Cand aveam 15 ani eram eleva la liceu si credeam ca le stiu pe toate. Ma certam cu profesorii, le dadeam peste nas colegilor, faceam misto de cei un pic mai mari ca mine si nu aveam nicio indoiala ca nu pot fi contrazisa. Respiram un aer magic la varsta aceea: cu fiecare inspiratie ma umpleam de energie si de incredere. Lumea era a mea, cum spune cliseul.

La 15 ani, ma placeau multi baieti. Si asta ma facea sa ma simt foarte frumoasa. Unul din ei voia sa devina medic (si a si devenit), altul vorbea putin si arata bine, altul credea ca e mai bun decat toti ceilalti pentru ca locuia in Dorobanti si ai lui ii dadeau o caruta de bani de cheltuit. Mie nu imi placea de niciunul si asteaptam sa apara un print ambitios, atletic si amuzant care sa ma ia de la scoala in fiecare zi. Si mai asteptam nerabdatoare sa termin scolile ca sa pot face ce vreau eu, sa fiu om mare: sa muncesc (de ce oare imi doream asta?!), sa am casa mea pe care sa o decorez cum vreau eu, sa merg in vacante in strainatate si sa imi cumpar farduri si rochii cat pot sa duc!

Cel mai misto e ca la varsta aia crezi ca totul e posibil. Si al doilea lucru misto e ca acum, daca trag linie, planurile au fost indeplinite: printul a aparut, muncesc (si imi cam place!) si abia imi incap in dulapuri rochiile si fardurile. =)) Probabil ca reusitele mele au la baza faptul ca, atunci cand trebuia, am crezut ca totul e posibil.

Am calatorit in trecut, inapoi in adolescenta, pentru ca am aflat ca AVON Romania implineste 15 ani. Si cum e un brand cu care am crescut, ca doar citeam cataloage AVON pe furis, in timpul orelor, as vrea sa ii doresc sa creasca la fel de frumos ca noi, femeile care se rasfata cu produsele AVON. La multi ani!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply