Diverse

dorinta mi s-a indeplinit

Unul din motivele pentru care este aboslut minunat sa ai blog este faptul ca dorintele  pot deveni realitate cat ai face… click! 🙂

Dupa ce am scris ca PANDORA a lansat o colectie de vara adorabila, am primit un telefon! A fost ca si cum m-ar fi sunat Mos Craciun sa-mi spuna ca mi-a primit scrisoarea! =)) Cu alte cuvinte, am fost cuminte si am primit un cadou extraordinar. Am putut sa-mi aleg orice din magazinul PANDORA (am fost la cel din AFI Palace Cotroceni, dar saptamana trecuta s-a deschis unul si in Constanta, in City Park Mall, FYI!). M-am plimbat printre talismane adorabile din aur si argint, cu pietre sau din sticle de Murano si foarte greu m-am decis asupra unui singur lucru. De fapt, ca sa va spun drept, m-am oprit asupra trei lucruri, am trisat un pic! 😛 E vorba de 3 perechi de cercei care pot fi purtati pe rand, in combinatii de cate 2 sau asa cum ii vedeti in poza, cu toate cele 3 elemente in acelasi timp. Pandantivul de culoare lila este din argint si ametist, cerceii cu forma ovala sunt din argint si zirconiu, la fel ca si floricelele discrete din partea superioara.

cercei1

Am decis sa-i port intr-o zi speciala pentru mine, sa fie ca niste talismane norocoase cand am cea mai mare nevoie sa cred ca promisiunile se tin si visele devin realitate. Multumesc, PANDORA!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply