Diverse

lower our standards? no way! :)

Se pare ca femeile din Australia au o problema. Sau barbatii australieni au o problema, depinde ce jumatate a paharului vreti sa vedeti! Un studiu arata ca foarte, dar foarte putini barbati de acolo sunt considerati “eligibili” de catre femeile singure. Adica 86.000 de barbati cu varstele intre 25 si 34 de ani au sanse sa se casatoreasca, iar restul de 1.343 milioane sunt fie casatoriti, gay sau intr-o relatie serioasa. Si stati sa vedeti! Darwin s-ar rasuci in mormant daca ar auzi asta: Biserica le sfatuieste pe femei sa nu mai fie atat de pretentioase! =)) Nu stiu ce probleme au aia cu natalitatea, dar trebuie sa fie foarte  grave daca au ajuns la asemenea indemnuri.

Australia is apparently in the grip of a dire man drought, and the Catholic Church in Australia suggests women lower their expectations accordingly if they want to get hitched. Father Tony Kerin of Melbourne tells GlobalPost, “Are women getting too choosy? I’d say yes.”

Articolul despre studiu e aici.

Ca de obicei, Biserica e misogina. De ce sa se multumeasca femeile cu mai putin? De ce nu ii indeamna pe barbati sa se ridice la standardele lor? Pentru binele speciei: mancati mai sanatos, faceti mai mult sport, fiti mai amuzanti si mai atenti. Atfel, o sa disparem de pe fata pamantului! =)) Sau cel putin voi veti disparea, ca noi, mai devreme sau mai tarziu, o sa gasim o solutie sa ne reproducem si fara ei. Atunci sa vedeti evolutie a speciei! =))

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ubergigi
    11/05/2012 at 12:53 AM

    Cred ca “amuzanti si mai atenti” nu este suficient. Mai degraba rabdator si perseverent, ca sa se potriveasca cu voi care sunteti indecise.

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: