CUMPARAM

ce branduri din fashion astept sa vina in Romania (II)

Am sa continuu lista cu branduri de fashion care imi plac si pe care le astept cu nerabdare in Bucuresti. (partea 1 aici)

1. Catalina Estrada.

“I love colors and shapes and if I have a choice I want to make them beautiful.” spune ea. Catalina Estrada ar merita un post numai al ei! Cearsafuri de pat, umbrele, valize, casti de protectie pentru motociclisti: Catalina Estrada isi exprima creativitatea in foarte multe feluri. Produsele cu designul ei transforma orice lucru banal, ca o umbrela, intr-un statement. Este influentata de floclorul latino-american pentru ca s-a nascut in Columbia, dar traieste in Barcelona din 1999.A colaborat cu Nike, Coca Cola, Lindt, Levis, Sony Music si multi, multi altii.

2. Simone Jessup.

Simone Jessup este ilustratoare si designer de imprieuri si textile pentru haine, obiecte de decor interior si diverse alre produse.

3. Sixhands.

Sixhands e un brand australian care nu produce doar haine, ci si decoratiuni interioare. In poza de mai sus vedeti un covor facut de ei. Ce e interesant e ca, daca nu gasesti print-ul pe care il doresti, poti comanda alt design si ti se livreaza orice vrei tu in cel mai sucrt timp!

4. Potipoti.

Potipoti e un label creat  in Germania de doi desgineri care au vrut sa apropie moda de graphic design (ceea ce se vede si in poza de mai sus). Magazinele lor sunt concept stores care ofera nu doar produsele semnate de ei, ci si alte branduri care respecta filosofia lor.

 

5. Shunkfunk.

Cuvantul de ordine: funky. Haine tineresti si fresh care se gasesc in magazine din 44 de tari, pe 4 continente. Bineinteles, sper ca Romania sa fie a 45-a.

 

Si lista ar putea continua, din pacate, la nesfarsit. La noi in tara nu ai pe ce sa iti cheltuiesti banii, zau! =))

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Florin
  23/05/2012 at 1:47 PM

  Interesante si in acelasi timp ciudate, aceste produse, nu cred ca multa lume din Romania le-ar cumpara pentru ca romanii sunt in general reticenti la nou. Aici ma refer la tinute.
  Dar sustin aducerea lor in Romania, pentru ca vorba aia, cu cat mai multe(feluri si branduri) cu atat mai bine. Avem de unde alege.

  • Reply
   andressa
   23/05/2012 at 2:14 PM

   @Florin:
   categoric nu ar avea in Romania o piata prea interesata si generoasa, dar eu tot sper pentru ca sunt o iubitoare de frumos 🙂 si daca nu mi-as cumpara lunar ceva de la ei, tot mi-ar placea sa stiu ca am magazinele aproape. si, cine stie, cred ca ne-ar influenta tuturor stilurile si nu ne-am mai imbraca toti in “uniformele” zara/bershka/stradivarius/pull&bear.

 • Reply
  blugi barbati
  23/05/2012 at 7:56 PM

  Sixhands cu siguranta sunt cei pe care ii astept cel mai cu nerabdare!

 • Reply
  Monica
  28/05/2012 at 4:24 AM

  Multumesc pentru lista! chiar cautam niste magazine noi si lucky me, skunkfunk are magazin in San Francisco 😀 Am fost azi si mi-am luat diverse, sunt frumusele hainele si mai ales au si marimea 0 in sensul european de marime 0 – doar ca unele lucruri nu arata deloc ca pe site (si nici preturile nu mi se par chiar banale 🙂 )

  • Reply
   andressa
   28/05/2012 at 7:40 AM

   Locuiesti in San Francisco sau esti acolo acum, cu o treaba, si te intorci curand?

 • Reply
  Monica
  28/05/2012 at 8:04 AM

  Locuiesc in San Francisco 🙂

  • Reply
   andressa
   28/05/2012 at 1:12 PM

   @Monica:
   ai dreptate cand spui ca anumite lucruri din poze nu arata la fel si in realitate, tocmai de-aia zic ca as vrea sa vad in orasul meu magazinele. Sunt multe produse care dezamagesc. Chiar recent mi-am luat o fusta care in realitate … e o carpa. Cred ca dupa 2 spalari e istorie. 🙁 Si pe site arata asa de bine!!

  Leave a Reply