La ora la care cititi aceste randuri eu strabat un lung drum: de la Bucuresti la Targu Secuiesc. Merg la ferma Lay’s ca sa imi botez parcela care va da ca rod cartofii condimentati dupa gustul meu. Suntem o gasca mare de bloggeri invitati sa vada cum se obtin delicioasele chipsuri de la prima pana la ultima etapa de productie: asadar vom planta cartofii si peste cateva luni vom merge sa ii culegem si sa ii bagam in pungi branduite. Evident, Lay’s chips limited edition andressa vor fi cei mai buni. Se indoieste cineva de asta? Nuuuuu. Asa ma gandeam si eu! 😛
Se anunta o excursie foarte interesanta! 🙂 Daca vreti sa stiti cum ne descurcam in postura de fermieri, ne puteti urmari pe Facebook sau pe Twitter, unde vom folosi hashtagul #fermieriilays. Stiri vor veni de la contul @laysromania.
4 Comments
Sorin
27/04/2012 at 2:54 PMSuna bine 🙂
Cristian
27/04/2012 at 4:34 PMChiar mă întrebam ieri când o să urmeze Lay’s :-))) Bine că măcar ăștia sunt românești dacă cei de la bunica de la Mec sunt aduși taman din Austria.
Carmen C.
27/04/2012 at 5:53 PMFoarte tare, am vazut acum postarea lor de pe facebook! Completeaza concursurile frumoase pe care le au. Au unul choar super amuzaaant “ce ai face pentru ultimul lay’s din bol”: http://on.fb.me/HVqQOq
Denisa
27/04/2012 at 11:38 PMUaaai, ce fain! VREAU POZEEE, multe poze! Şi impresii, după! Şi în timpul! 😛