TRAIM

Eu si febra musculara

Am fost ieri la sala si a fost o experienta… life-changing. Probabil pentru ca asa sunt absolut toate experientele  cand esti intr-o stare de introspectie obositoare,  cum sunt eu de ceva timp. Daca ati fumat vreodata marijuana, stiti sentimentul la care ma refer: pana si tricourile cu mesaj ca “Never say never” provoaca revelatii cand esti sus… printre nori. Doar ca eu nu fumasem nimic, ci pur si simplu sunt ridicol de ganditoare si de emotiva.

La sfarsit, cand am facut streching (si ce streching, dude!), Tania, antrenoarea, mi-a spus sa nu ma opresc daca ma doare, pentru ca numai daca depasesc acea durere reusesc sa fac cu adevarat streching si data viitoare va fi mult mai usor. Wow, asta m-a dat pe spate! La propriu si la figurat. In primul rand, am indurat cu eroism faptul ca aveam senzatia ca mi se rup tendoanele, iar in al doilea rand, m-am gandit ca e o lectie de viata. =))

Asa ca azi, desi am febra musculara, ma simt mai puternica si mai inteleapta. Si nu ma plang chiar daca ma doare cand respir. =))

Va spusesem ca nu va zic la ce sala ma duc ca poate nu imi va placea, dar acum sunt sigura ca trebuie sa v-o recomand. B.Energy se numeste si este la intersectia dintre bulevardul Dacia si Calea Grivitei, chiar langa spitalul Carol Davila. Acolo se ofera si alte servicii: masaj, manichiura, consiliere nutritionala – gasiti pe site mai multe informatii.

Ma simt inspirata si plina de energie asa ca ma mai duc si sambata la Power Pilates (12:30).  Ma voi energiza ca sa fiu in forma pentru intalnirea cu cititorii. Daca aveti chef de miscare, veniti si voi la ora. Se poate plati si o singura sedinta, daca nu vreti sa va luati un angajament serios fata de corpul vostru pufos! =)) Eu mi-am luat un angajament, nu sunt genul kiss-and-go sau cardio-and-stretch-and-go, in cazul de fata, asa ca o sa ma duc de 2-3 ori pe saptamana. So, daca vreti companie la sala, poate mergeti cu mine. va avertizez insa: am un echipament to-die-for. Poate ca nu rezista eu la efort, dar ce bine arat cand obosesc! =)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Cristian
  04/04/2012 at 12:32 PM

  Poze cu echipamentul n-ai?

  • Reply
   andressa
   04/04/2012 at 1:43 PM

   @Cristian:
   hehe, nu, dar oare de ce eram singura ca ma vei intreba asta? 🙂 nu gasesc echipamentul in poze pe site-ul adidas, probabil pt ca e o colectie mai veche. iar pe mine nu m-a fotografiat nimeni in el, iti dai seama :)))

 • Reply
  Cristian
  04/04/2012 at 8:50 PM

  Dacă mă provoci cu atâtea laude, nu mă pot abține 🙂
  Trebuia să faci o poză în oglinda de la sală (pitzi style) 🙂

 • Reply
  andressa.ro: eu si febra musculara - B-Energy
  11/04/2012 at 11:06 PM

  […] aparut pe andressa.ro in data de 04.04.2012. Pentru articolul integral, click […]

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: