Diverse

aderwise. life behind ads

Cand auzi de un om destept, inspirat, norocos, premiat si bogat, nu-ti vine sa intrebi: “Asta ce a mancat cand era mic?!” Si nu vrei sa stii ce filme vede, ce carti citeste si unde se duce in vacante ca sa vezi cat de diferit este de tine sau ca sa te inspiri pur si simplu? Ba da, sigur ca vrei. Toti vrem.

Elena Bululete de la Conan Public Affairs a creat Aderwise, un site unde creativii isi impartasesc preferintele de carti, filme, artisti, locuri dar si publicitate sau digital. Ar fi putut pune si mancaruri preferate, daca mai ntrebati pe mine! =))

Aderwise este “un director de creativitate”, cum spune Elena. Primii ceativi care apar pe Aderwise sunt Andrea Stillacci (Founder HEREZIE), Eric Schoeffler (Chief Creative Officer/DDB Tribal), Gideon Amichay (ex-Chief Creative Officer of Shalmor Avnon Amichay / Y&R Interactive Tel Aviv), Jan Leube (Chief Creative Officer / Y&R Germany) si Joe de Souza (Creative Partner / Karmarama London). Adica niste grei. Si saptamanal, alti creativi isi vor impartasi topurile. Daca aveti ceva de transmis, folositi pagina de facebook a Aderwise. Succes, Elena! Ideea e grozava.

Sunt curioasa ce romani vor aparea in top! Si, desigur, ce preferinte vor impartasi. Oare vor fi carti pe care nu le-am citit inca? Hm… Must wait and see.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Elena
  02/03/2012 at 12:07 PM

  Multumeeeeesc! Si eu mi-am facut lista de carti si filme 😀 De locuri nu mai zic. Dar one step at a time 🙂

 • Reply
  Oglinda de Vest
  03/03/2012 at 8:40 PM

  interesant si felicitari pentru ca promovezi un astfel de site si da parca totusi nu ar strica sa se adauge si alte tipuri de liste

 • Reply
  Agentie imobiliara
  07/03/2012 at 2:45 PM

  Am si eu o lista de filme si carti Elena :)) parca gandim la fel

 • Leave a Reply