Diverse

un gadget pentru aiuriti :)

Acum vreo 8 ani, cand mi-am luat permisul si incepusem sa conduc zilnic, aveam noapte de noapte acelasi cosmar: ca pierd cheile de la masina. Ma gandeam numai la asta, stiindu-ma o mare incurca-lume. Tot timpul le cautam, din 5 in 5 minute ma verificam, sa nu le fi pierdut. Uneori, intram in panica la volan, pentru ca nu le gaseam in geanta. Uitam ca sunt in contact… =))

Cand mi-am propus sa folosesc si eu un token pt e-banking, iar m-am gandit ca in bancul ala cu politistul care vede o coaja de banana pe jos si zice: “Iar o sa cad…”. Sa ne intelegem, mi-am pierdut portofelul de 3 ori in ultimele 2 saptamani. Ultima data poate ca totusi nu l-am pierdut, e posibil sa-mi fi fost luat din geanta cand nu eram atenta. Ma rog, important e ca l-am recuperat, chiar daca fara bani.

Din cauza asta, token-ul nici macar nu e vreodata la mine, desi in asta consta smecheria: sa ai super mobilitate, sa poti sa iti verifci contul si sa faci tranzactii de oriunde, oricand. Eu il tin numai acasa, intr-un loc marcat cu “pe astea e important sa nu le pierd”.

Acum am aflat ca banca Carpatica a lansat un nou card cu o tehnologie inovatoare: Mastercard e-Smart Debit BCC este un instrument bancar de tip 2 in 1 care combina un card de debit si un token. Practic, cardul are un buton si un mic display incorporat: apesi si apare codul! Adica ai un lucru mai putin de pierdut. (La mine s-au gandit cand l-au facut!) Iar utilizarea acestui serviciu de internet banking ramane in continuare la fel de sigura, fiind implicate mai multe etape de autentificare.

MasterCard e-Smart Debit Carpatica

Nu stiu cat de mult platiti voi online, dar eu, dupa ce am depasit un prag psihologic acum cativa ani (ma speriau multi spunandu-mi ca daca platesti online niste hackeri iti vor goli contul instantaneu!), cumpar bilete la concerte sau de avion, platesc facturi, fac transferuri pentru hoteluri in strainatate sau pur si simplu catre prietena care strange bani de la toata gasca pentru un cadou. Daca as putea, as plati si intretinerea online! E cel mai comod si mai rapid mod de a te ocupa de problemele astea. Cine mai are timp si nervi in zilele noastre sa stea la coada cu orele? Daca nu faceti deja aproape toate platile online, va recomand sa treceti rapid in clubul asta!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    MasterCard e-Smart Debit, card de debit si token de la Banca Carpatica | refresh.ro
    17/12/2011 at 12:16 PM

    […] nu? 🙂 (via Andressa)  Trimite prin email. […]

  • Leave a Reply