Diverse

Remember Ion Olteanu (28 nov 1953 – 24 oct 2010)

Se face un an de cand lumea a pierdut optimistul meu preferat, pe Ion Olteanu. Pentru cei care au avut ocazia sa invete de la el, sa lucreze cu el, sa fie inspirati si incurajati de catre el, este o comemorare foarte trista. Ne putem intalni sa vorbim despre ceva ce sigur i-ar fi placut sambata aceasta. Mai jos detalii.

Se face un an de cand Ion Olteanu nu mai este printre noi.

Va invitam la un eveniment care decerneaza premiul “Ion Olteanu – pentru tineri care misca lumea” si lanseaza un proiect al retelei PAL-TIN in 2012 pentru care avem nevoie de parteneri: forumuri cu candidatii la alegerile de anul viitor – ce planuri au pentru tineri?

Aşteptăm să ne întîlnim cu prieteni ai lui Ion Olteanu – oameni pentru care el a contat. Si cu prieteni ai tinerilor care misca lumea.

“Remeber Ion Olteanu” va avea loc simbata, 22 octombrie, ora 10.00, în Cancelaria Şcolii Centrale, Bucureşti. Ne-ar prinde bine sa ne confirmati participarea la adresa sinziana.dobre@paltin.ro pentru a sti cate cafele sa pregatim.

Am scris despre cum mi-a schimbat mie viata aici. Domnule Olteanu, daca cititi asta, oriunde ati fi, sa stiti ca va simt adesea lipsa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply