MANCAM

Dulce :)

Tocmai am citit in Elle un sfat care ar revolutiona multe diete, cel putin pe a Testosului meu sigur ar shimba-o! =)) Zice asa: ai voie sa mananci dulciuri, dar numai daca sunt facute de tine de la A la Z. Tare, nu? Mai ales pe caldura asta, abia astept sa vad cine vrea sa stea langa cuptor sau facand un bain-marie? Eu una sigur nu!!!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Suminona
  13/06/2012 at 1:14 PM

  Ha ! pai ce nu ai face tu pentru “lumina vietii tale ” ?! un mic sacrificiu … 3 ore in bucatarie , pregatindu-i dulcele preferat , mai un mic si suav strigat din cealalta camera “steluta mea , nu ne aduci te rog niste bere din frigider, ca am ramas fara si francejii astie nu vor sa se dea batuti sa putem noi sa ne luam !”(noi se refera la trupa de prieteni cu care se uita la meci) 🙂
  Sa mai zic ? :))

 • Reply
  Cristian
  13/06/2012 at 2:39 PM

  Deci fiecare cu metoda lui de slăbire: țestosul își face dulciuri, iar tu cartofi prăjiți 🙂

  • Reply
   andressa
   13/06/2012 at 10:48 PM

   @Cristian:
   m-ai prins! I <3 beer & chips! Sunt slabiciunile mele!!!!!! Dar acum ca tin dieta m-am abtinut un pic de la toate. Nu zic ca m-am lasat de tot. E ca si cum as fi fumatoare de 20 de ani, doar ca nu e vorba de tigari.

 • Reply
  di
  13/06/2012 at 10:34 PM

  Se spune la fel si in privinta “carnivorilor:: sa mananci carne doar daca ai luat animalu viu, la-i omorat cu mina ta, l-ai scurs de sange, oparit, transat… de la viu-prin-ograda-umblator pana pe farfurie.

  Draguta imagine, nu?
  Nu multi ar fi in stare. 🙂

 • Leave a Reply