Diverse

razii

E destept, e amuzant, e relaxat… Daca ar fi si frumos, Radu Banciu ar fi barbatul perfect! Iar Radu Naum e tot pe acolo. Stiti care e talentul lor? Pot vorbi despre fotbal asa cum se vorbeste despre masini la Top Gear. Adica amuzant, interesant, astfel incat oricine se distreaza cand ii asculta! Din fericire, ei pot vorbi si despre alte lucruri decat fotbal. Asa ca emisiunea lor, “Razii de noapte”, nu poate fi decat misto.

Am mari sperante in ei, chiar daca in fiecare seara ma dezamagesc hainele lor (sosete gri cu pantofi maro?! seriously?), si cred ca aparitia acestui late night show este bine venita!

Totusi, chiar daca sunt la inceput, selectia invitatilor lor ma face sa ma incrunt putin. In prima emisiune au vorbit la telefon cu Mitica Dragomir despre drepturile de difuzare ale meciurilor (un subiect cu care nu ai vrea sa incepi o emisiune care se promoveaza ca altceva decat ce au fact pana acum ei…) si pana la urma a ajuns in platou actrita Dorina Chiriac.  Si abia apoi Bogdan Naumovici. Daca nu cumva Baogdan Naumovici venea direct de la Capatos sau OTV sau din alta parte si nu putea ajunge la 23:00, nu pot sa inteleg de ce nu au inceput cu el. Nu de alta, dar cu el aveau ce vorbi si transmiteau si un mesaj despre ce fel de emisiune fac ei.

Invitatul meu preferat de pana acum a fost Marius Florea Vizante. Always funny and charming. Iar cel mai nefericit cred ca a fost Sergiu Nicolaescu, chiar aseara. Si mi-a placut cand au intrat in direct prin telefon cu Adrian Minune si l-au intrebat despre banii declarati si nedeclarati. Pana acum auzisem jurnalisti mult prea prietenosi si jurnalisti mult prea agresivi. Radu Banciu l-a luat la misto cum n-am mai auzit sa o faca cineva in direct, in auzul “victimei”. “Cate caramele le cumperi la copii?” Hilarious!

In emisiune ei mai baga si mici materiale de tip vox-populi care mie mi se pare din alt secol al televiziunii, (in ce an a fost faza cu Severin si molecula de apa cu 66% hidrogen? in 1992?) dar nici o emisiune nu-i perfecta! Important e ca moderatorii sunt aproape perfecti.

Go, Radu&Radu! I’m, with you: watching and criticizing! 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  putgdf
  17/04/2011 at 2:22 AM

  esti zdravana la cap?

 • Reply
  monica
  17/04/2011 at 11:15 PM

  griul merge cu maro! scrie la carte! si belumarinul la fel! de fapt, acolo e chiar obligatoriu: la costum bleumarin, intotdeauna pantofi maro. iar la costum gri, da, negrul e cea mai sigura alegere, dar maroul nu e gafa, e corect 🙂

  • Reply
   andressa
   19/04/2011 at 10:19 AM

   @monica:
   adica daca el avea pantaloni bleumarin, sosete gri si pantofi maro era corect ? daca zici tu, asa o fi. nu este specialitatea mea. dar la bunul-simt, cu tricou nu mai stiu ce culoare si pulover de alta, mi se parea ca are mult prea multe culori pe el.

 • Reply
  the monika
  28/04/2011 at 3:21 PM

  a, nu! daca avem pantaloni bleumarin, neaparat sosete bleumarin si pantofi maro. atat

 • Reply
  Gabi
  28/08/2012 at 11:01 PM

  orice numai nu sosete albe

 • Leave a Reply