Diverse

martisoare moderne

Am primit niste martisoare neconventionale si as vrea sa multumesc pentru ele. 🙂

Unul a venit de la Anca de la Premium PR: un set de produse Gerovital Plant de la Farmec. Cele bio, fara conservanti, la care face reclama Paula Seling.  Cadoul Gerovital mi-a placut, in special serul pentru conturul ochilor si al buzelor. Nu stiu pretul produselor, dar fac pariu ca sunt mai bune si probabil mai sanatoase decat multe alte produse mai scumpe. In putine domenii, unul fiind al cosmeticelor, ale noastre sunt mai bune decat ale lor. 🙂

Eu intoteauna am avut senzatia ca produsele cosmetice romanesti sunt mai… “autentice”. Probabil am ramas cu impresia asta de cand eram mica si mama folosea Lapte Doina. Daca simt parfumul de la Lapte Doina, chiar si acum am senzatia ca am din nou 5 ani si o vad pe mama cum se pregateste sa plece la serviciu dimineata.

Un alt martisor deosebit a fost  de la Monica de la The Practice: o papusa Momji – Tulip. E mai grea decat pare, probabil ca sa-si pastreze echilibrul pe raft, are o textura fina si placuta la atingere si are detaliile foarte bine facute: are o fata delicata ca o papusa de portelan. Si in interior are un bilet cu un mesaj secret. Si daca e secret, nu va pot spune ce scria, nu?

Si ce am mai primit? Ah da, o siguranta automata pentru panoul electric de la vecinul meu. Dar la asta nu am poza! 🙂

Multumesc frumos si astept in continuare cu interes martisoare, chiar si dupa luna martie! Pentru ca tot anul… I <3 presents!!!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Viața și-o cafeaa
  03/03/2011 at 11:56 PM

  Siguranța avea șnur? Cred că e cel mai modern dintre mărțișoare… 😀

 • Reply
  andressa
  04/03/2011 at 10:31 AM

  @Viața și-o cafeaa:
  avea o litza 🙂

 • Reply
  Lucian
  05/03/2011 at 7:54 PM

  Ce papusica scumpa… 🙁

 • Reply
  Lucian
  05/03/2011 at 7:54 PM

  …si dulce… 🙁

 • Reply
  unghiuta
  08/03/2011 at 12:50 AM

  vorbesti asa frumos de produsele cosmetice incat cei de la Farmec ar trebui sa faca un cadou frumos si de 8 martie… asta daca nu au facut-o deja 🙂

 • Leave a Reply