Diverse

ubicuii

Mai stiti cand era la moda sa se filmeze videoclipurile la Vulcanii Noroiosi (inca mai e la moda de fapt) si aveai un sentiment straniu cand te uitai pe posturi muzicale, ca si cum te-ai uita la un festival de muzica si trupele urca una dupa alta pe scena?

Cam asa e acum cand dai drumul la televizor si pe toate posturile vezi aceleasi fetze. Una e Crina, care a jucat in “Un pas inainte” pe Protv si apoi in “Fetele Marinarului” pe Antena 1 si acum face reclama la Magura (“numai lapte si mieresounds familiar?) si la Cosmote (“am zis provocare, nu adevar!”).

Numai ca ea e mic copil fata de un alt tip. Fie ca sunteti pe UTV, MTV, Music Channel, ProTV, Euforia TV sau nimeriti pe pauza publicitara pe vreun post de televiziune romanesc, o sa il vedeti pe Adrian George Nartea. De la clipul “Regrete”, pana la promo-urile ProTV, emisiunile Euforia TV sau reclame de tot felul, omul asta le-a facut pe toate, in acelasi timp.

E ca atunci cand Beckham facea reclama la atatea produse ca la un moment dat parea ca produsele alea fac reclama la Beckham.

adi nartea

Cine i-o fi manager? (cinsteste-l, nene!) Si cine se ocupa de casting la cei numiti mai sus? 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  John Constantine
  18/01/2011 at 5:49 PM

  la un moment dat si Raluca Aprodu era peste tot. dar imi place de amandoua asa ca nu ma plang 🙂

  tin minte ca pe Nartea l-am vazut si la Next Diva, de dadusera tipele peste el la sala de sport :))) asa-i viata, unde te duci e si el acolo 😛

 • Reply
  siginutz
  20/01/2011 at 11:11 PM

  da ce va uitati la TV… eu de fiecare data cand ma uit vad fete noi, deci imagine! 😀 Cat despre seriale, Secretul Mariei a fost singurul la care m-am uitat acu ha ani, pe A1, si mi-a si placut. Pe fatuca aia, Anemona, n-am mai zut-o nicaieri. Pacat, ca-i draguta.

 • Reply
  Lucian
  25/01/2011 at 12:32 AM

  E ca atunci cand Beckham facea reclama la atatea produse ca la un moment dat parea ca produsele alea fac reclama la Beckham.

  I see it more as a two-way street. 🙂

 • Leave a Reply