Diverse

nebun sa fii, gura mare sa ai

Eram si eu in Austria cand mi-a spus cineva de acasa ca Serban Huidu a avut accident pe partie. M-am speriat groaznic, ca si cum ar fi fost cineva apropiat mie si am vrut sa stiu ora de ora care e starea lui. Am citit apoi ca a primit sute de mesaje de sustinere pe site, pe facebook. Bravo lui ca a reusit sa transmita si apoi sa adune atata energie pozitiva. Nu multi cred ca s-ar bucura de atata simpatie in situatii asemenatoare.

Bine, dar sunt si exceptii. Oana Zavoranu. Stiu ca faptul ca se cearta cu toata lumea, inclusiv cu propria ei mama, si nu pentru orice: se cearta pentru bani!, ar trebui sa te faca sa te astepti la orice din partea ei. Si totusi reuseste sa ne surprinda inca!  “Dumnezeu ne dă tuturor după sufletul nostru, după faptele noastre. Acuma, ce să spun, “faptele vorbeşte”, ca să zic aşa, pentru fiecare. Te întrebi de ce unii de Crăciun, de Paşte, când toată lumea este acasă, stau prin spitale sau în comă”, a declarat ea pentru Cancan.

E posibil oare sa gandesti si sa spui asa ceva despre un om care pana la urma nu ti-a facut nimic? Sa faca cineva misto de tine nu e chiar asa de dureros, cel putin daca esti intreg la minte. Pana la urma, atat o duce mintea. Pacat ca cineva a intrebat-o ce parere are. Chiar daca m-a socat, asa cum a socat probabil multa lume, parerea ei nu merita atentie.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Corinas
    10/01/2011 at 3:12 PM

    Poate suna a cliseu, dar pe mine chiar nu ma mai mira NIMIC la Oana Querida.
    P.S. Iar ziaristii au sunat-o tocmai pentru ca au mirosit un subiect, adica au cam anticipat ce avea sa spuna…

  • Leave a Reply