Diverse

smile

…intotdeauna m-a exasperat faptul ca orice intalnire offline a oamenilor din online se lasa cu o mie de blitzuri si multe galerii foto pe net.

o data, acum ceva timp, am ezitat sa merg la o intalnire la gandul ca o sa ma vad in 5000 de poze si pur si simplu nu aveam chef. pana la urma m-am dus, nu inainte de a-mi aplica vreo 300g de fond de ten pe figura ca sa acopar semnele unei infectii stafilococice. m-am simtit ca o idioata hahahahaha! si oricum, am ajuns atat de tarziu incat nu mi-a facut nimeni poze. thank god!!!! acum nu mai am acnee, dar tot imi displace sa apar. altfel mi-as pune pe blog vreo 600 de poze din vacante. topless hahahaha!

si cam atat. just a thought. and a smile, na!, sa nu ziceti ca sunt o nebuna! 🙂

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Marc
  29/09/2010 at 9:20 PM

  Da, vedem. Esti O draguta.

  • Reply
   andressa
   30/09/2010 at 8:48 AM

   @Marc:
   sunt o normala, asta voiam sa arat (ma rog, poze am mai pus pe blog pana acum, desi foarte rar, deci nu e o surpriza. poza a fost folosita pentru a ilustra un interviu cu mine intr-o revista online si am dat link la acel interviu la acea vreme). adica nu ma feresc de aparatul foto pentru ca am o cicatrice uriasa pe fata, ci pur si simplu ma streseaza ideea ca orice gest va fi imortalizat si plasat intr-o galerie foto online.

 • Reply
  Marc
  30/09/2010 at 7:15 PM

  Normala si draguta,atunci. 🙂

 • Reply
  Suminona
  01/10/2010 at 11:38 AM

  Dar am si io o curiozitate … de ce se ascund toti in spatele ochelarilor ? … stiti ca ochii sunt “poarta catre suflet” ? Poti intelege mult mai multe despre un om privindu-l in ochi… chiar daca e intr-o poza…

  • Reply
   andressa
   01/10/2010 at 3:14 PM

   @Suminona:
   da, de acord, dar am pus poza aceea pentru deja o mai facusem publica si deja avea watermark 🙂 (m-am trezit ca unii iau poze de-alea mele de pe blog si le pun pe site-uuri de dating. desi mi-as dori sa ajut oameii sa isi gaseasca marea iubire, am decis ca watermarkul este necesar).
   am pus si poze fara ochelari de vedere / de soare, asa ca nu ma mai certa.

 • Reply
  Suminona
  05/10/2010 at 1:43 PM

  Sarutmana conita … am aflat ce am vrut 😀

  • Reply
   andressa
   06/10/2010 at 8:19 AM

   @Suminona:
   ce ai aflat mai exact?

  Leave a Reply