Diverse

viata ca un spa

Mi-a optit o viorea,
C-o să-mi dai inima ta,
Andressa, Andressa, Andressa!

😀 Ce să mai zic? No comment.

Asta mi s-a cântat într-o serenadă după o zi de răsfăț total!

Dăm puțin rewind: cu vreo 3-4 ore înainte de asta intram pentru prima oară într-un spa și mă făceam una cu uleiurile esențiale de trandafir cu care eram masată pe tot corpul. Aaaaaah! Fast forward: machiaj ca-n filme și apoi la masă în oraș. Meniul? Supă de creveți, medalion de vițel cu brânză de capră, brânzeturi franțuzesti cu fructe și un vin roșu sec.

Înapoi la realitate: evenimentul face parte din Campania Lenor Parfumelle. Încă nu mi-am revenit! 🙂

Fiecăruia din cele trei parfumuri Lenor, Subtile, Magnifique și Seduisante, i s-a  asociat un anumit scenariu de zi de răsfăț cu iz franțuzesc, scenariu pentru căștigătoarele concursului. Eu am fost cobai. Un cobai extrem de fericit, a putea adăuga! 🙂

Răpită de acasă, cu o avertizare în prealabil, trebuie să recunosc, am trăit pe pielea mea tratamentul regesc pentru Lenor Subtile.  Un produs cu parfum de iasomie, trandafir și note lemnoase senzuale. Trandafirul a stat in jurul răsfățului cu inspirație provensală. ( Pe lenor.ro puteți face un test de personalitate ca să aflați dacă sunteți subtile, magnifique sau seduisante.)

Serenada a fost cireașa de pe tort! 🙂

”Răpitoarea” mea, Mădălina Păun, a fost o companie extraordinară și, pentru că îmi citise blogul, știa ce filme îmi plac, ce muzică, mi-a pus Chopin! Am primit un săpun din Provence, Mădălina a ținut minte că îmi plăcea să colecționez săpunuri franțuzești (le-am colecționat până într-o zi, când m-am hotărât să mă bucur de ele și am dat iama fără regrete în colecție haha).

La sfârșitul unei astfel de zile, după ce am primit și un buchet de trandafiri și bomboane de ciocolată fină, nu pot decât să spun… J’aime la vie en rose!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  luminitza
  20/11/2009 at 1:15 PM

  cand vii la paris, o sa vezi si partea originala, a atmosferei, I mean..;-)

 • Reply
  morbo
  22/11/2009 at 2:40 AM

  hmm, si-n timpul asta cati copii au murit in africa?

 • Leave a Reply