Diverse

reduceri binevenite

Dupa ce am participat la campania pe Pinterest a ZorileStore.ro am ramas cu sentimente pentru acest magazin online. Stiti cum e, prima campanie pe Pinterest nu se uita niciodata! 🙂 Asa ca m-am gandit sa va anunt ca saptamana asta, Zorile Store pregateste reduceri de pana la 60%.

Ocazia cu care reducerile au loc este Black Friday, numai ca in loc sa fie vorba de o singura zi de preturi speciale, vom avea reduceri pentru trei zile: de pe 23.11 ora 0:00 pana pe 25.11 ora 23:59.

Asadar, daca va intereseaza sa cumparati articole de imbracaminte, incaltaminte sau alte accesorii, chiar si din colectia 2012-2013, dati un click si aruncati o privire printre produse. Mie imi place in mod special optiunea de a vizualiza produsele 360 de grade, sistem folosit de magazin in premiera in Romania. De vineri magazinul va arata cu totul altfel: agentia de branding Storience, care se ocupa mai nou si de Zorile Store, ii va da o fata noua si functionalitati noi.

Eu as vrea sa imi iau ochelari de soare. Stiu ca iarna nu e ca vara, dar cum vara imi cumpar cizme, ma gandeam sa inchid ciclul in mod elegant. =))

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Teodor Marin
  24/11/2012 at 3:07 PM

  eu mi-am luat un tv

 • Reply
  Alina
  27/11/2012 at 11:01 AM

  Eu mi-am comandat un frigider de back friday si inca nu l-am primit, nici macar n-am fost contactat telefonic pentru confirmare, de ce oare?

  • Reply
   andressa
   27/11/2012 at 1:56 PM

   @Alina:
   Asta e culmea. Si nu ai sunat la magazin? Poate ca dureaza mai mult sa proceseze atat de multe comenzi.

  Leave a Reply