GANDIM

Toti la scoala

Mi-a placut foarte mult acest spot pentru campania “Toti la scoala“. E facut de Catalin Mitulescu, regizorul care a facut “Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii” si “Trafic”.

Iar acest spot este de anul trecut si, daca va uitati atent, are aceiasi protagonisti.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  giolly
  18/09/2009 at 1:04 PM

  primul e chiar emotionant. mai ales vocea copilului.
  mi-am adus aminte de o chestie ce am ascultat-o acum ceva timp.
  http://www.trilulilu.ro/sc0081/b9cf0d061ee212

 • Reply
  Gopo
  20/09/2009 at 7:52 PM

  Ah, imi dau lacrimile cand vad spotul ala. Deja mi-am supus partea rasist-xenofoba a creierului la un tratament dur cu spoturi lacrimogene si pliante de la metrou, 24 de ore din 24. Sper sa pot deveni si eu o oita cuminte, care sa behaie fericita in corul multicultural al societatii noastre multilateral nedezvoltate 😀 .

  PS : Apropo, poate cineva sa le arate spotul asta si la tiganii ( zbang !! aici mi-am tras singur un pumn peste degetul rasist-xenofob care a scris asta ) … pardon, cetatenii romi discriminati care stau la poarta scolii varului meu ? Nu de alta, dar a trebuit sa ma duc sa-l iau de acolo acum o saptamana. Niste baieti diferiti, dar egali, asa cum ne invata pe noi sfintii activisti, voiau sa-i dea niste lectii de toleranta imputitului asta de var al meu. Nerusinatul a refuzat sa le cedeze telefonul si portofelul, care apartineau ( nu-i asa ? ) pe drept acestor discriminati, dupa 150 de ani de la dezrobire 😀

 • Leave a Reply