Diverse

Putina decenta, va rog, barfiti!!

Daca mi se par cateva lucruri odioase pe lume, ei bine, ultimul care mi-a trecut prin minte a fost felul in care toata presa a mangaiat pe cap cuplul Mihaela-Elan in prag de divort.

Oameni buni, ii scoatem din dulap cu forta pe unii presupusi gay, hartuim cupluri pana le facem sa se desparta si apoi ne minunam de suferinta lor, ii urmarim peste tot si ii fotografiem cand se scarpina la… mai jos de buric, dar cand vine vorba de cea mai operata moderatoare, multilateral dezvoltata si (se presupune) infidela Mihaela si bogatul si (se banuieste) infidelul ei sot, vaaaaaaai, ce tragedie. Si ce bine le statea impreuna. Si ce copil superb au! Ce bine ca de dragul lui nu isi arunca in fata cu noroi! Cata decenta! Ce onoare! Si ce coincidenta sa divorteze Mihaela in aceeasi judecatorie ca atunci cand a divortat de Banica! Destinul. Sau poate karma. Ca o porcaise pe Zana spunandu-i ca Elvis-in-mizerie fie o lasa, fie o insala (fie o bate – asta n-a spus, dar sigur a gandit!).

Sunt dezamagita. Adica, hai, treaca-mearga, Ciao si CanCan n-o s-o surprinda pe sotia lui Elan, amicul actionarului, in lugu-lugu cu cine-stie-ce barbat, dar chiar toata lumea sa zambeasca la Judecatorie precum Andreea Marin intr-o sambata seara, cand pe poarta surprizelor intra vreo mamica lacrimanda? Inadmisibil.

Vreau si eu o barfa, ceva. Cer prea mult?! Nu cred!! :))

(Precizez ca n-am ceva anume cu Mihaela Radulescu. Imi mai sunt antipatici multi altii. Dar macar despre aia citesc si laude si critici deopotriva.

Pentru cei care nu citesc tabloide, nu au simpatii si antipatii, nu calca in balti pe strada, iar porumbeii nu se usureaza pe masinile lor, lasati-ma in pace.)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    SiBlondeleGandesc
    10/10/2008 at 1:04 AM

    auzi, cica au divortat tinandu-se de mana. Si se intreaba blonda de la monitor: cu mana stanga sau dreapta tinand-se? ca daca nu e unu’ dreptaci si alalalt stangaci, da cu rest… insa, in cazu’ asta, se completau perfect, mai le statea si bine impreuna si aveau si copil superb… :p

    un porumbel azi..pe masina mea. De fapt, cred ca erau mai multi 😐

  • Reply
    Raluca Hippie
    10/10/2008 at 7:35 AM

    Eu zic k amantu’ (daca Dani ala de la neatza o fi amantul eu, k eu asa am inteles) e muuult mai cute decat barba’su 😀

  • Reply
    ddunia
    11/10/2008 at 7:01 PM

    Foarte tare ultima fraza, m-a facut sa rad! Zici foarte bine…:))

  • Reply
    puterea banilor » Andressa
    15/03/2009 at 11:59 PM

    […] ascuns faptul ca nu mi-e simpatica Raduleasca. Link. Link. […]

  • Reply
    calinvd
    04/04/2009 at 12:52 AM

    Eiiii, ma doare capul, vorba reclamei… pana la urma dorintele ti-au fost indeplinite Maria Ta!! Scandalul imcepu pe malurile aceleiasi Dambovite reanimate de briza dulce care a dus-o pe nabadaioasa Radu in mainile simpaticului Dani.
    Ideea e sa ai rabdare ca pana la urma iese cum trebe…

  • Leave a Reply