Diverse

Drumurile noastre toate

Ieri m-am intalnit intamplator cu un tip ce sustinea ca ne-am cunoscut acum 9 ani la o petrecere. Acum 9 ani aveam 14 ani. De aici deduc ca am imbatranit (daca am ajuns sa ma revad cu oameni dupa 9 ani! La un moment dat ma voi revedea cu oameni dupa 23 de ani, adica varsta pe care o am acumsi ma sperie acest gand…) si ca am fost o adolescenta cam rebela (daca la 14 ani mergeam la chefuri si eram memorabila!).

M-am dus ieri la Galeria Noua sa vad “ne placa ce faci“. Am vazut placi pictate, nu m-am intalnit cu nimeni cunoscut pe acolo. Mi-ar fi placut sa o vad pe Oana Felipov ca sa-i spun ce mult imi place karakiri. Prezentarea produsului e de nota 20! Felicitari, Oana!

Am fost si la Balul Arhitecturii. Costume bestiale. Anul trecut am facut poze pentru The Bullet la Bal. Uite aici cateva.

Azi am discutat despre bloguri cu o studenta la master care isi face o lucrare despre impactul blogurilor in societate. Mi-a luat un interviu. Dupa ce am discutat 2 ore despre bloguri, am coborat cuminte la metru si un tip m-a intrebat pe peron: “Andressa?”

Am zis ca da, s-a prezentat si el. Nu stiu daca are blog, din pacate. A si venit metroul si a trebuit sa plec.  Mi-ar fi placut sa aflu daca are blog / ce blog are, cum de ma stie.

Lumea mica. Si daca faci multe drumuri in fiecare zi, e cu atat mai mica.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  creionar
  27/05/2007 at 5:10 PM

  esti obsedata de imbatranire. ar trebui sa treci peste.

 • Reply
  irio
  27/05/2007 at 5:52 PM

  nah, nu e:) Nu cum zici tu..
  Stiu o multime de fete destepte care gandesc la fel ca ea referitor la varsta si timp. Munca te face fericit, dar nu e totul. Si negasirea induce o stare nostalgie..

 • Reply
  Celebritate de blogger « Disentangling the web
  27/05/2007 at 6:14 PM

  […] de blogger Published May 27th, 2007 Uncategorized Andressa are azi un post în care povesteşte printre altele cum a fost recunoscută la metrou de un tip […]

 • Reply
  smilla
  27/05/2007 at 6:15 PM

  […Andressa are azi un post în care povesteşte printre altele cum a fost recunoscută la metrou de un tip care, probabil, o ştia de pe net…]

 • Reply
  alina
  27/05/2007 at 6:23 PM

  Cred ca exagerezi cand spui “obsesie”. e normal sa te preocupe trecerea timpului atunci cand ai vrea sa faci cat mai multe, timpul nu iti ajunge si ai vrea sa tragi de el ca de un elastic. cel putin asta e cazul meu. si mie imi spun multe persoane ca as fi “obsedata” de imbatranire. insa nu e vorba de riduri, frumusete si chestii d-astea, doar ca unii oameni percep mai acut trecerea timpului si sunt unele intamplari sau persoane care ne aduc aminte de un trecut mai indepartat…poate ca uneori ducem dorul unor perioade sau le-am sters atat de bine incat trebuie sa sapam adanc dupa amintiri…totul tine de intensitate. zic eu…

 • Reply
  andressa
  27/05/2007 at 6:41 PM

  alina, irio si creionar,
  sigur ca nu sunt obsedata. 🙂
  Cand spuneam ca gandul ma sperie, ma refeream chiar la ceva foarte tineresc: senzatia ca nu exista decat prezent. Eu am in continuare acest gust al clipei eterne, mi-e greu sa imi inchipui ca la un moment dat voi fi bunica! 🙂 Cam la asta ma refeream, imposibilitatea de a-mi imagina viitorul.

 • Reply
  felipov
  28/05/2007 at 11:32 AM

  Ma bucur ca iti place Karakiri.

 • Reply
  felipov
  28/05/2007 at 11:33 AM

  Keep close ca mai urmeaza cateva lucruri foarte Karakiri

 • Reply
  jumbogold
  28/05/2007 at 12:22 PM

  Tu ai karakiri din ala?

 • Reply
  Emi
  28/05/2007 at 3:05 PM

  Tare fain la Bal la Arhitectura!! Am stat in SWAMP multa vreme (MASH :D)… ma rog pana nu mai puteai respira… iar apoi la mirosit de mici pe terasa.

 • Reply
  andressa
  29/05/2007 at 10:22 AM

  Emi,
  si eu la fel. Era prea cald, dar tot in MASH am stat mai mult.

  Felipov,
  abia astept. 🙂

 • Reply
  andressa
  29/05/2007 at 10:34 AM

  jumbogold,
  din pacate nu am.

 • Reply
  Ana
  29/05/2007 at 4:11 PM

  Despre coincidente

  Nu stiu daca te-as recunoaste pe strada… Dar,
  1. imi recomnda o prietena blogul tau, citesc, pana aici nimic ciudat
  2. tre neaparat sa imi listez ceva color si A3… si duminica seara si ma duc in ceva camin de politehnica (Cluj)… tot ok
  3.listam ceva ziar, proiect la grafica, whatever… tipul cu imprimanta ma intreaba de faculta, alea, alea…si incepe sa imi zica de o amica a lui tra la la, insista si imi arata poze cu tine pe net (cred ca tare e mandru de tine)si in final ma prind ca e aceeasi persoana la care i-am citit blogul la recomndarea georgianei.
  Si cand am citit asta mi-am amintit, atata tot…

 • Reply
  andressa
  29/05/2007 at 4:30 PM

  Ana,
  foarte dragut ce povestesti tu, dar nu sunt sigura ca ma cunoaste acea persoana. Nu cred ca am prieteni la studii in Cluj. Sau cel putin acum nu-mi vine in cap nici unul.

 • Reply
  Ana
  29/05/2007 at 5:47 PM

  Acum, te cunoaste sau nu, despre tine era vorba, ca mi-a aratat poze, si dupa aia te-am recunoascut. Oricum, a fost o coincidenta funny.

 • Leave a Reply