Diverse

conspirationistii

Ma scot din sarite.
Oamenii care prefera sa accepte orice explicatie complicata, decat sa spuna “da, 1 + 1 = 2.”
Categorii.
1. conspirationisti intelectuali.
Untip imi spunea ca stie el, din surse sigure ( de altfel toticonspirationistii adevarati au propriile servicii secrete,intercepteaza convorbiri etc ) ca aia de la Pringles au investitmilioane de dolari ca niste cercetatori ( probabil americani la vreo 30de ani, in halate albe imaculate cu manusti, masti si ochelari )in laboratoare secrete sa inventeze un fel de drog – ceva care provoacadependenta, ceva imposibil de detectat. Astfel, cartofii Pringles devinirezistibili.
“Nu ai observat niciodata ca, daca te apuci sa mananci Pringles, nu te mai poti opri??” , ma intreba el cu ochii bulbucati in sprijinul teoriei de 2 lei.
Faptul ca sunt pur si simplu buni iesea din discutie, bineinteles!
2. conspirationisti sariti de pe fix.
Unprieten imi povestea cum colegii lui de serviciu sustin ca apa de larobinet ar contine nu stiu ce viermi. Bine, de viermi intestinali aauzit toata lumea. Dar eu stiu persoane care cred ca guvernul ne puneceva in apa ca sa ne drogheze!
3. Carcotasi.
Unii conspirationisti intra insa in categoria “suspiciosi” sau “carcotasi”.Faptul ca sora lui Bogdan Naumovici a luat premiul 2 la nu-stiu-ceconcurs cu un premiu ispititor ma face si pe mine sa tusesc si sa spun *tuse*pile*tuse*! Dar nu am de unde sa stiu 😛
4. Paranoici.
Dar sa nu-i incurcam pe acesti oameni cu dubii acceptabile cu paranoicii.Alta subcategorie. La mine in bloc toata lumea crede caadministratorul fura. Fura tot. Becuri, oglinzi, cum ne intoarcem cuspatele, cum baga in buzunar o cutie postala, o clanta – ceva.
Si-apus gresie in casa omul. Cum au aflat vecinii? Pai se duc la el la usasa-i spuna ca nu merge ceva si baga subtil capul pe usa sa studiezeambientul. “Aha!” e exclamat o pensionara intr-o zi. “Stiam eu!”– isi punea gresie. Poate nu l-as apara daca nu i-as cunoaste copiii,daca nu am fi vecini de atatia ani… Dar ii acord prezumtia dene-hotie.
5. Cei cu mania persecutiei.
Peacelasi sistem si eu sunt acuzata de intentii ascunse. Pe principiul”Au ceva cu mine!!” Sunt reprezentant de an si trebuie sa stabilescdatele de examen. Cu toate astea, chiulangoaica si angajata fiind, nu sunt chiar la datorie… Colegii ma intreaba tot timpul deexamene , de cursuri, eu dau din umeri, zic nu stiu si asta este. Darmulti cred ca stiu si nu vreau sa le spun. Ei cred ca ma duc acasa sirad cu inghetata in brate “Mwuahahaha, those fools!” , caplanuiesc diabolic sa pun examenul astfel incat ei sa nu ajunga. Credprobabil ca ma duc dupa ore cu profii la o bere si facem misto de ei,ca am toate cursurile sub perna pazite cu un sistem de alarma ca nimenisa nu ajunga la ele… Totally.
Ce-i cu voi oameni buni ??
ps: dupa ce i-a zis ca sa faca cu invitatia lui, omul cu prietena mi-a spus ca “it wasn’t meant to be”. O rly? Asshole.
pps: link me, baby, one more time 😀

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  lost
  15/01/2006 at 1:35 PM

  In cazul Pringles, este vorba de fapt de mesajul subliminal din reclamă, “Once you pop, you can’t stop”…

 • Reply
  matteo
  15/01/2006 at 1:44 PM

  Fluturii traiesc doar o zi pe pamant.

 • Reply
  christina
  15/01/2006 at 2:20 PM

  de unde ai venit cu expresia “link me, baby, one more time” ?
  nu de alta, dar eu o folosesc de ani de zile, cu diverse variatiuni pe tema :)) (de exemplu ‘kill me, baby, one more time’, am si un post mai vechi care se numeste asa :))

 • Reply
  andressa
  15/01/2006 at 2:32 PM

  eu am “venit” cu ea punanad cap la cap “hit me baby one more time” si faptul ca ieri mai multi au dat link la postul meu. deci – link me baby one more time! 🙂

 • Reply
  christina
  16/01/2006 at 2:02 PM

  saru’ mana de raspuns! si eu tot asa am procedat, si nici macar nu sunt fan britney 🙂

 • Reply
  pisica13
  16/01/2006 at 2:12 PM

  m-a luat un frig pe sira spinarii: da’ în SEMINTELE PRAJITE ce-or pune astia de ZECI DE ANI, ca tot asa, cand începi sa le mananci, nu te mai poti opri !!??!!
  Mi-e frica!!!

 • Reply
  andressa
  16/01/2006 at 2:20 PM

  🙂 dar in apa de la robinet ? eu una fara apa nu ma descurc. m-a facut dependenta guvernul, clar.

 • Reply
  monsoux
  16/01/2006 at 10:06 PM

  auzi, da’ voi ati remarcat cum se termina cafeaua chiar atunci cand ramai fara bani?! Si cum iti dai seama de asta numai si numai dimineatza, cand mori de somn si e exclus sa iei imprumut de la careva?!

 • Leave a Reply