Diverse

filmele americane arata lucruri traznite

Tarziu in noapte, cu telecomanda in mana (desi nefolositoare -prietenii stiu de ce) ma uitam la AXN la un film de actiune cu,bineinteles, spioni!
Cu totii am remarcat tot felul de chestii din filmele astea cu agenti speciali americani, dar urmariti asta:
-agentii CIA stau pe un yaht in costum de baie (el si ea) si urmaresccum niste teroristi fac scufundari. Ies din apa, intra in apa, ies dinapa, intra in apa… urma sa se faca o tranzactie intre terorosti, darnimic nu se intampla . I’m no CIA agent but… faptul ca intrau sub apacu niste cutii si se intorceau fara ele nu le dadea de gandit ?
– Ok, apare un alt terorist, il aresteaza astia bla bla.
-din birourile Agentiei incercam sa aflam ce faceau teroristii aia acoloin port. Asa ca un mega-computer-genius, se urca pe un Dell – o siglauriasa, imposibil de ratat,care a stat in cadru vreo 5 secunde – sizice stai ca scanez interiorul yahtului! Sigur, eu ma gandeam ca etarziu si ca nu am inteles eu bine…
– tipul cauta ofotografie cu locul unde aia faceau scufundari, da zoom in pe yahtul delanga ei, zoom in din nou pe un hublou al yahtului si vedem pe o masaceva ce seamana cu un ziar. Zoom in din nou! Si apoi ziarul devine 3D(nu, nu il rasfoim) , dar vedem o poza cu un mare terorist. Cautamintr-o baza de date , dam un fel de search pe Google images, si aflamca numele adevarat al aluia este Alfad Muzahed bla bla si a pus zeci debombe la viata lui…
Iar acest mega computer genius cu acelmega laptop Dell parea sa lucreze in ceva gen… Norton Commander…Avea un ecran negru / albastru cu o poza si niste text intr-o parte…Povestesc aceasta chestie unui prieten si ce-mi spune?
“Aha! te uitai la Agentia!”
Dap.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  matteo
  31/12/2005 at 1:23 PM

  n-am inteles nimic 🙂

 • Reply
  andressa
  31/12/2005 at 1:40 PM

  rabdare! pregatesc o schema!

 • Reply
  matteo
  31/12/2005 at 1:42 PM

  yey! a pimpin flipchart! mare si alb 😛

 • Leave a Reply