Diverse

multi veniti, toti alesi

 din nevoia de a intra intr-un mediu competitiv, motivant, amtrimis si eu un CV si o scrisoare de intentie pentru a face parte din redactia unui ziar. E un program pentru studenti, nu e platit, dar sunapromitator anuntul. M-au chemat la interviu, am mers, totul a mers bine si m-au luat in echipa. Aflu apoi ca toti cei care au raspuns anuntului au fost alesi.Acum, poate sunt eu ciudata, dar chiar toti ??

Va trebui sa ii cunosc pe ceilalti ca sa aflu daca selectia a fost poveste sau chiar suntem toti potriviti pentru job.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  20/11/2005 at 4:32 PM

  pai ti s-a dat sansa sa inveti si sa dovedesti ce poti…poate au fost primiti toti, dar sa fii sigura ca nu vor ramane toti:)
  succes

 • Reply
  andressa
  21/11/2005 at 1:57 PM

  esti optimist/optimista. eu cred ca daca nu vor ramane toti, oricum, vor pleca cei care gasesc ceva mai bun de facut, nu cei care nu vor face fata! Asa e mereu. Cum era vorba aia: la sfarsitul lumii vor supravietuii gandacii…

 • Reply
  Subiectiv
  22/11/2005 at 1:19 PM

  intr-un fel, cam ai dreptate. multi vor pleca. unii in suturi, unii pentru ca nu vad sensul sa mai ramina. totusi, sa faci munca patriotica nu mai tine, oricit ti-ar placea sa… inveti 😀

  oicum, e mult mai bine sa inveti jurnalism pe un salariu, chiar daca pornesti de la zero. parerea mea! si exemplul :p

 • Reply
  andressa
  22/11/2005 at 1:30 PM

  De acord, dar nu numai pe bani faci lucruri misto. Uite, in programul asta, redactorul-sef este un american – un jurnalist foarte bun. Si am mai lucrat in presa – inveti foarte putin la locul de munca, acolo te plafonezi – esti un mic robotzel. Programele de genul asta, facute bine insa (nu cu oricine) sunt foarte bune.

 • Leave a Reply