TRAIM

5 lucruri pe care le-am invatat de la Andra de cand lucrez cu ea

Toata lumea stie ca Andra e un artist desavarsit, dar eu as vrea sa va spun ca e si un om special. Iata cateva lucruri pe care le-am invatat de la ea de cand o cunosc si de cand colaborez cu ea.

Asculta. Andra are ureche muzicala, poate de aceea ii aude si pe cei din jurul ei cu adevarat. Desi e o femeie cu o cariera care o solicita mult, concerte multe si aparitii TV, iar acasa are doi copii, adica noptile pierdute sunt la ordinea zilei, iar telefonul ii suna intruna, ea chiar asculta. Intelege oamenii din jurul ei. Ca sunt fani care vor sa le zambeasca si o striga pe strada, ca e un producator sau cineva din staff-ul ei, make-up artist-ul, stilistul, fotograful, compozitorul sau cine mai e in jurul ei si ii da indicatii,  ea vrea sa stie ce cred oamenii. Si nu ii e teama sa asculte critici. Tine cont de pareri, le cantareste. Nu se crede niciodata detinatoarea adevarurilor universale. Vrea sa invete de la toata lumea ceva. Poate ca toti ar trebui sa fim mai atenti la cei din jurul nostru.

Rade. Nicio problema nu e prea complicata pentru ea. Improvizeaza si daca o haina nu sta nu-stiu-cum, si daca un toc se rupe, si daca alarma nu a sunat la timp, si daca cineva ii spune o rautate. Orice lucru neprevazut care pentru mai oricine ar fi motiv de injuraturi, pentru ea e intai si intai ocazie buna de a rade. Face haz de necaz. Si stie si glume, bancuri. Are un ras molipsitor. Si pare sa fie medicament!

Iubeste. Se inconjoara de oameni pe care ii apreciaza in mod real, pe care ii iubeste, ii respecta. Nu trebuie deci sa se prefaca, sa se oboseasca sa pretinda ca se simte in largul ei cand de fapt nu e asa. Daca cineva nu e pe aceeasi lungime de unda cu ea, il va evita. S-ar epuiza jucand teatru si are lucruri mai bune de facut cu energia ei. Iubeste si o spune des, o arata mereu. Isi saruta sotul, isi imbratiseaza copiii, isi suna prietenii, isi face timp pentru ei, ii viziteaza. Chiar alaltaieri, intre o filmare, o sedinta foto si o alta filmare, s-a dus la spital sa viziteze o prietena care abia nascuse. Si de doua zile nu mai ajunsese acasa decat ca sa doarma cateva ore si sa-si pupe copiii.

Se cunoaste. Stie perfect cine e. Stie ce talent are, ce calitati fizice are, dar si ce limite. Rar vezi un om care sa-si fi raspuns la toate intrebarile astea grele pana la varsta asta. Se stie atat de bine incat nu se pune in situatii ridicole niciodata. Putine femei au aceasta abilitate la 30 de ani.

Vrea mai mult. De la ea insasi, de la cei din jur. Unii cred ca are tot ce isi poate un om dori si intr-un fel e adevarat, dar ea stie ca poate mai mult si face pariuri cu ea insasi. Cand terminam scoala si iesim din sistemul in care suntem impinsi de mama sa mergem in excursie, de profesori sa invatam, sa anturaj sa fim cool, cand suntem pe picioarele noastre, putini ne mai gasim motivatia de a ne autodepasi.

Lasati-va inspirati! Si iubiti! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply