TRAIM

Cât de mult ne dezbrăcăm la plajă și pe social media. Ne afișăm în costume de baie?

Tocmai ce scroll-am pe Instagram și constatam, amuzată, că mi-am văzut aproape toți cunoscuții în costum de baie. Și ei pe mine. În poze, că nu am apucat să merg la mare împreună cu toți.

Acum ceva timp, aș fi zis că e greșit să ne afișăm în costum de baie pe internet. Că ne văd oamenii cu care lucrăm, că dacă mergi la un interviu de angajare te văd oamenii recrutorii cam dezbrăcat, că te văd oameni care nici nu te cunosc (dacă nu ai contul privat). Așa și?

Cu ce ar trebui să se schimbe impresia cuiva despre tine dacă te vede în costum de baie?

Lăsați oamenii să se dezbrace și să se pună pe internet. Dacă vor. Nu îi judecați în funcție de forma corpului sau după costum de baie, după locul în care se pozează, după cât sunt de bronzați. Toți oamenii au dreptul la viața privată și la opțiunea de a se afișa pe social media.

Eu am postat prima oară o poză în costum de baie acum 2 ani cred.

Mi-am dat seama că deși probabil arătam mai bine la 25 de ani decât la 36, cât aveam atunci, mi-a luat mult să mă simt destul de sigură pe mine încât să o fac. Nu avea legătură cu felul în care arătam, ci cu curajul de a înfrunta orice părere. Niciodată nu arătăm destul de bine pentru unii, dar nici nu ar trebui să conteze. Mai mult contează să știi tu că faci tot ce poți să te simți bine și să fii fericit.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cosmin Alexandru
    27/07/2022 at 7:20 PM

    Cred că a devenit o obișnuință pentru tinere sa se dezbrace pentru like-uri

  • Leave a Reply