CUMPARAM

Vodafone TV: video on demand, arhivă, înregistrare și conținut pentru copii

Urăsc să am cinci telecomenzi sau chiar mai multe, nu aș suporta să am două telefoane, aș vrea ca o singură cheie să îmi deschidă și casa, și mașina, și biroul, iar telefonul să dea play la toate aparatele din casă. Un singur click să plătesc. O singură factură pentru mai multe servicii. Să fie mai simplu. Ăsta mi se pare mie viitorul. Parțial, și prezentul.

Când eram mică mă așteptam ca în 2020 să zburăm cu un jetpack în spate și să ne teleportăm. Acum știu că nu asta trebuia să aștept. Că viitorul e de fapt un confort extraordinar care vine din servicii convergente. Și că deja e aici.

Vodafone lansează Vodafone TV. Este vorba de o aplicație inovatoare pentru telefoane mobile și tablete, dar și un mediabox 4K pentru televizoare (se poate folosi chiar dacă nu sunt smart). Vodafone TV oferă utilizatorilor din România o experiență de televiziune și divertisment absolut nouă: îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital, cea mai bogată ofertă de conținut, flexibilitate și control cu ajutorul funcțiilor avansate și o adevărată experiență multi-ecran.

Cu alte cuvinte, poți să dai pauză / play chiar și când emisiunea sau meciul sunt transmise live, poți și să dai înapoi, dacă ai ratat o fază, pentru că se înregistrează conținutul și este disponibil timp de 7 zile. Ai acces la cel mai mare număr de canale disponibil în rețelele de televiziune din România: peste 190.

Interfața este foarte prietenoasă: poți vedea pe ecran platformele de streaming online la care ești abonat. HBO GO, Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube Kids, Hopster. HBO și HBO GO sunt incluse în abonament timp de 24 de luni.

Vodafone TV include o secțiune dedicată copiilor, „Kids’ App”, care oferă funcții de control parental, precum și o ofertă extinsă de conținut pentru copii, organizat pe canale sau personaje. „Sleep time”, de exemplu, este o funcție pentru a restricționa timpul petrecut în fața ecranului: după timpul prestabilit, se oprește.

Acest nou serviciu, Vodafone TV, este disponibil pentru abonații existenți de servicii fixe, dar și pentru cei noi, dacă se află în zona de acoperire. Dacă vrei să afli dacă adresa ta este în această zonă, sună la Serviciul cu Clienții. Abonamentul costă acum 17 euro pe lună și include un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, așa cum scriam și mai sus.

În plus, Vodafone lansează sub denumirea Vodafone ONE pachete în care oferă la prețuri foarte bune gama largă de servicii convegente: abonamente pentru telefoane mobile, cât și serviciile fixe descrise mai sus. Astfel, dacă ai abonament de telefon mobil și vrei și net fix și TV sau invers, ai net fix și vrei și TV, ai reduceri substanțiale de preț.

Detalii complete despre noul serviciu Vodafone TV sunt disponibile la https://vodafonetv.vodafone.ro/, iar despre noile oferte convergente la https://one.vodafone.ro/.

Ce urmează în viitor: teleportarea? 🙂

Pariul meu nu e pe asta. Eu cred că viitorul ne va aduce și conținut TV produs de Vodafone. Dar asta e doar presupunerea mea.

 

 

Credit foto: Dan Udrescu

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply