TRAIM

Cele mai mari greșeli pe care le fac femeile când vor să se înfrumusețeze. Concurs GETT’S!

Când aveam vreo 12 ani, am pus cu încredere mâna pe lama pe care o ținea mama în baie și am plimbat-o pe picioare “ca să văd cum e”. Oooof!

Când a izbucnit acneea pe chipul meu, mi-am făcut răni încercând să storc coșuri și să scot puncte negre. În plus, mi-am uscat excesiv pielea cu tot felul de produse agresive care promiteau vindecarea miraculoasă.

Când a apărut moda părului blond, știți la ce mă refer, a fost o perioadă când era Shakira la modă cred, eu mi-am decolorat părul (de fapt șuvițe) acasă, iar apoi m-am mirat singură de faptul că părul meu suplu și lucios s-a transformat într-o mătură țepoasă, îngrozitoare la atingere.

Pentru că mi-am dorit să am unghiile lungi, dar mereu le-am avut casante și le-am ținut scurte, am încercat cu entuziasm gelul, construcția cu acryl. După câteva luni am aflat ce înseamnă să am cu adevărat unghii distruse!

Până când am aflat cum să scap de acnee, foliculită, cum să îmi îngrijesc părul, unghiile, au mai trecut ani buni și mă bucur doar că nu mă urmăresc (prea multe) consecințe de pe vremurile când făceam mari greșeli. Acum mă țin de rutinele mele, produsele care știu că mi se potrivesc, întreb specialiștii, nu mai ascult orice reclamă când caut o soluție.

Cine ne dă răspunsurile potrivite când avem nevoie de ajutor?

Vă recomand să faceți același lucru, să urmați sfatul unor specialiști când vine vorba de cosmetică, îngrijire și frumusețe. Oricât ar fi de bine intenționate prietenele, colegele, mamele sau vânzătoarele de la magazine naturiste, numai un medic sau, în cazul înfrumusețării, un specialist cu multă experiență vă poate ajuta cu adevărat.

CONCURS GETT’S – Câștigă un voucher!

Puneți întrebari despre ce vă frâmântă în materie de cosmetică, de exemplu cum să rezolvi probleme cu tenul, coșuti, pete sau altele, cum să coafezi părul scurt / lung sau uscat / gras, cum să menții cuticulele sănătoase sau să eviți colțurile crescute în carne la pedichiură. Sau poate nu știi cum se folosește uleiul de păr sau cum să îți faci singură masaj facial. Cum să scapi de părul nedorit de pe față sau cum să scapi de foliculită.

Orice întrebare va primi un răspun detaliat de la un specialist GETT’S Color Bar de la Mega Mall și una din participante va primi și un cadou!

Am un voucher pentru servicii GETT’S care include spălat, coafat, manichiură și pedichiură (clasice). Pentru a câștiga premiul, vă rog să lăsați comentarii pe Facebook la această postare cu întrebări pentru specialiștii de la GETT’S Color Bar de la Mega Mall.

Succes!

Concursul se desfășoară între 10 și 20 mai. Pentru câștigarea premiului vor fi luate în considerare comentariile lăsate în această perioadă. Voucherul poate fi folosit până la 30 iulie la unul din saloanele GETT’S din București sau Cluj. Voucherul nu poate fi preschimbat în valoarea lui în bani. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ana-Maria
  11/05/2019 at 1:04 AM

  Foarte bun articolul, multumesc pentru sfaturi.

 • Reply
  Alina
  11/05/2019 at 8:03 AM

  Saloanele Gett’s au un aer care imi place mult. Iti da acea senzatie de know-how, totul ca la carte.

 • Reply
  Carmen
  13/05/2019 at 9:40 AM

  vreau sa stiu cum sa rezolv problema pielii mainilor uscata; ma gandesc sa folosesc o crema de maini, dar care, nu vreau sa fie prea grasa

 • Reply
  Alexandra
  16/05/2019 at 11:55 PM

  Buna!
  Cum scap de petele inchise la culaore de pe fata?!?!
  Deja am fost de nenumarate ori la dermato ( sedinte laser, sedinte de exfloiere intensa, creme preparate, ser si altele asemenea)
  Petele s au mai estompat, dar tot acolo sunt. Si nu as vrea decat sa mi duc copilul la gradi dimineata si sa nu fie nevoie sa ma dau non stop cu fond de ten.
  Multumesc!
  PS: multumesc pt recomandarea de crema cu spf. O folosesc zilnic.

 • Leave a Reply